Riot Games fatura attı

O hesap benim main hesap degil oyle duruyordu.

Hm.. O zaman hesap sizin için önemli değil ise bırakın gitsin. Ödemeye gerek yok. Hesap kilitlenince oyunamayı bırakırsanız. Ya da direkt hesaptan çıkar hesabı kendi haline bırakırsanız. Hesap kilitlenmeden bağlantılarınızı kaldırmayı unutmayın.
 
 Hesap satışı ve alımı Riot kurallarına aykırı. Kimsenin yardım edeceğini sanmıyorum. Bir de desteğe yazarsanız hesabı elinizden de alırlar. Bankadan harcama itirazı yapsanız hesap yine elinizde kalacak. Bir daha yapmayın.

Riot desteğe yazdım. Bana hesaptaki hiçbir şeyin iadesi olmayacağını, hesabın şifresini değiştirirsem hesabı kullanabileceğimi söyledi ve hala kullanıyorumda (eğer hesabın maili sana bağlıysa dediklerim geçerli).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye ödeme yapmanız gerekiyor ki?
Konuyu bilen biri açıklayabilir mi? San.

Niye ödeme yapmanız gerekiyor ki?
Konuyu bilen biri açıklayabilir mi?
Diyelim ki arkadaş parayı ödedi, ilk sahibi hesabı geri aldığında ne yapacak?

Ödemez ise hesabı bir süre sonra kilitlenir ve kullanamaz. Kullanamaya devam etmek istiyorsa ödemek zorunda ama kullanmaya devam etmeyecek ise ödemesin sorun olmaz. Hesabı eski sahibi almak için talepte bulunursa hesap kapatılabilir. Ya da sahibine geri verirler arkadaş erişimini kaybeder. Bu hesap detaylarını değiştirip değiştirmediğine ve hesabı ana sahibinin ne kadar kullandığı - hesabı alalı ne kadar geçtiğine göre değişir. İstemesi sonucunda ya onaylanır satın alan arkadaş erişimini kaybeder ya da hesap paylaşımından hesap kalıcı olarak engellenir.

Yav ne karışıyorsunuz adama iyi yapmış batırsın Riot Game'si onca insanın küfrünü ve sabrını aldı. Daha çok hesap al ve aynı zamanda hesap sat kardeşim tam yol devam.

Eğlenceli öneri :3 beğendim.
 
Artı -1 Eksi
Ben 18 Mart'ta random hesap almıştım sonra 27 Nisanda Riot Games bana bir mail attı fatura diye 10 euroluk 1000VP almışlar ama nasıl aldılar bilmiyorum.
Hesaba girdigimde silah desenleri alınmıştı hesap benim mailime kayıtlıydı. Bir çözüm var mı ya da nedir bu?

Random hesabın e-mailini nasıl aldın dostum: R
 
Ya kimse konuyu anlamamış.
Birisi bunun hesabına girip VP yüklemiş. VP yüklendikten sonra Riot Games fatura gönderiyor. Ondan bahsetmiş. İstersen şifre değiştir. Hesaba bir daha giremesinler. Birisi hesabında kod kullanmış sadece bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı