En sevmediğiniz ekran kartı hangisi?

Sevmedigin seyin ne oldugunu bilsen keske. Ryzen diye bir ekran karti modeli, serisi veya ureticisi yok. AMD'nin islemci serisidir Ryzen. Ekran karti serisi icin ise Radeon Graphics ismini kullanir.

Kanka uğrasmadim bile yanlışlık olmuş ama salak değilim piyasayı falan takip ediyorum Teknoloji ve yazılımla ilgiliyim. Lütfen insanları yargılamadan once 2 kez düşün. Sevmememin sebebine gelince bence NVIDIA kartlar daha optimize çalisiyor fiyat olarak da hakkini veriyor. Bende 3060 laptop var 85W olmasina ragmen gayet iyi oynatiyor.
 
GTX 970. Hatırlayan arkadaşlar çıkacak mı acaba...
3.5 GB VRAM ve neredeyse her modelde olan coil whine problemi :D O karttan az cekmedi insanlar. Oysa duzgun olsa tas gibi modeldi ve fiyati da guzeldi.
 
Kanka uğrasmadim bile yanlışlık olmuş ama salak değilim piyasayı falan takip ediyorum teknoloji ve yazılımla ilgiliyim lütfen insanları yargılamadan once 2 kez düşün ve sevmememin sebebine gelince bence NVIDIA kartlar daha optimize çalisiyor fiyat olarak da hakkini veriyor bende 3060 laptop var 85W olmasina ragmen gayet iyi oynatiyor.

DLSS destegi de NVIDIA DLSS fidelityx mi ne var ondan kat kat iyi. Bir sürü oyun oynadim fidelity çop her yer piksellesiyor.
 
Nvidia fiyatını hak etmeyen bir sürü kart var en azından saf güçte amd kartlar daha f/p odaklı.
Olay o zaten...
Türkiye gibi zayıf ekonomili ülkelerde AMD kartlarını beğenmek zorunda insanlar. Çünkü ucuz.
Kabullenmek gerekir ki, buradaki insanlar refah düzeyi yüksek bir ülkede yaşasaydı hiçbiri AMD'nin yüzüne bakmazdı. Bunu herkes biliyor içten içe. Bu yüzden, biri bu gerçeği açıkça söyleyince sinirlenip "dislike" yağmuruna tutuyorlar. :)
 

Geri
Yukarı