RX 580 8 GB FurMark testi sonucu nasıl?

Kadir Çabuk

Picopat
Katılım
3 Mart 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlari dolaptan ikinci el mining RX 580 8 GB aldım. fiyatı piyasaya göre ucuzdu. neden aldığımı geçersek sizce sıcaklık değerleri olması gereken gibi mi?

IMG-20230503-WA0023.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunda termal pad termal macun falan kalmamıştır bilginiz olsun, bi anda yüksek sıcaklıkta yüke giren kart pek hayırlı olmaz ama keşke marka modelde verseydiniz.
 
Termodinami :)

Hava soğutucu ve eski mimari olduğu için kabul edilebilir.

Kart mining çıkması zaten direkt ölü kart bu kartların ömrü uzun değil 1 yıla kalmaz çip yakar
 
ASUS RX 580 8 GB Dual OC.
Kart mining ölüdür diye hemen bi damga yapıştırmamak lazım, mining yapan kişi işini biliyorsa kartı çok hırpalamamıştır ama bi heves diye girip bu işten anlamayan birinden alacaksan bence uzak dur derim, gelelim konuya ben olsam satıcıyla konuşurum 1 termal macun alırım yanıma artık 50-100 sana kalmış çokta kaliteli bir şey olmasına gerek yok orada rica ederdim bi temizleyelim öyle takalım deneyelim derdim alacağın kişide zaten kartın garantisi olmadığını biliyor ve malına güveniyorsa sana orada 5-10 dk içinde temizliği bitirip termal macun (termal padler hariç o iş biraz masraflı aldıktan sonra sen halledersin onu) sürüp sağlıklı bir sonuç alırdım ve öyle pazarlığa otururdum sıcaklık değerleri normal ama fan değeri çok yüksek, dediğim gibi termal macun ve padler büyük ihtimalle gayış gibi olmuştur VRAM sıcaklıklarınıda kontrol edin .
 

Geri
Yukarı