YouTube 2020 temasına nasıl dönülür?

Deneyebilirsiniz.

Tam isteğinizi karşılamıyor ama.
 
Deneyebilirsiniz.

Tam isteğinizi karşılamıyor ama.
Bunları nasıl kuracağım ki?
 
Alttaki ikisini de deneyeceğim nasıllar diye hocam.
Hocam Youtube Redux da işinizi kolayca görebilir. Web mağazasından kurabilirsiniz. Neyse, hocam ikisinden birisini tercih edin temelde farklı şeyler birisi. Birisi klasik youtube arayüzü getiriyor, diğeri fokuslanmış bir youtube. Fokuslanmış youtube için diğerlerine gerek yok. 1. ile 2. aynı mantığı güdüyor ve aynılar. Klasik youtube arayüzü isterseniz direk 1.ci yi kurun. Fokuslanmış youtube isterseniz 3.cüyü tek tıkla web mağazadan kurabilirsiniz.
 
Hocam Youtube Redux da işinizi kolayca görebilir. Web mağazasından kurabilirsiniz. Neyse, hocam ikisinden birisini tercih edin temelde farklı şeyler birisi. Birisi klasik youtube arayüzü getiriyor, diğeri fokuslanmış bir youtube. Fokuslanmış youtube için diğerlerine gerek yok. 1. ile 2. aynı mantığı güdüyor ve aynılar. Klasik youtube arayüzü isterseniz direk 1'ciyi kurun. Fokuslanmış youtube isterseniz 3'cüyü tek tıkla web mağazadan kurabilirsiniz.
Klasik Youtube istiyorum hocam. Nasıl kuracağımı bilmiyorum.
 
Klasik Youtube istiyorum hocam. Nasıl kuracağımı bilmiyorum.
Tamamdır Hocam. Bunun için Youtube Redux'u kolayca kurabiliriz.
Firefox kullanıyorsanız buradan: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-redux/
Chrome kullanıyorsanız buradan: https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-redux/mdgdgieddpndgjlmeblhjgljejejkikf
Tek tıkla kurabilirsiniz. Add to Chrome, veya Add to Firefox demeniz yeterli. Brave ve Edge için Chrome sayfasından kurun.
 

Geri
Yukarı