Okulda tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konudan bıçaklanmazsınız. En fazla 5 kişiden dayak yersin dostum. Ölmekten korkacağına bir şey yap. Yarın söyle baban gelsin okuldan alsın seni. Git söyle eğer iftira falan yoksa ortada doğruları konuş. Karşındakiler de insan konuşarak anlaşırsınız emin ol. Noktalama ve imla kullansan anlayacağız durumu ama da vincinin şifresi gibi yazıyorsun yani.
 
Klasik ülkemiz öğrencileri, hem ailelerinden hemde çevresinden cehalet kapıyorlar sonuç da böyle konulara geliyor, kardeşim öncelikle ailene anlat ve idareye söyle baktın olacak gibi değil konuşarak hallet, kim kimin hayatını bitiriyor klasik ergen çocuk muhabbetleri.
Haklısınız hocam her ortaokul çıkışı muhabbeti kendini keko sanan ergenler :d
 
okul buna soruşturma açtı zaten 1 haftadır ses yok ama nolur bilmiyom hırsızlıktan sonuç ne çıkar

Bursa
 
Ya arkadaşlar dayak yersin yok bıçaklanmazsın demek neyi değiştiriyor sizce?
Kardeşim bana okuduğun okulu söyler misin? Hangi şehirde yaşadığını da söylersen iyi olur.

Hocam ne diyelim annesine söylememiş babasına söylememiş gelmiş sosyalde millete dert yanıyor. Aynı şehirdeysek bende yardımcı olabilirim.
 
Yahya Kemal beyatlı Ortaokulu

yıldırımdayım
 
Tamam kardeşim bende Bursa'da oturuyorum neresindesin? Okuduğun okulu söyler misin?

Hocam olayı fazla karıştırma çocuk karışırsa gelsin yazsın öyle olaya dahil ol kızdan ses çıkmıyorsa bir şey olmaz.
 
şuan ses çıkmıyo ama korkuyom bişey olcak diye
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı