Tehdit ediliyorum

Dostum. Öncelikle endişelenme.
Onlar klavye aslanları,
Onlar sana gözdağı vererek korkmanı sağlıyor. Eğer korkmuş gibi gözükürsen daha fazla üstüne binerler. Seni tehdit ettiklerinde;
"Yap bekliyorum"
Gibi sinir edici tavırlarla karşılarına çık.
Bu onları sinirlendirir.
Ve senle uğraşmayı bırakırlar.
Yaşamışlıgımdan böyle anlattım.

Hocam 13 yaşında bir velet 20 TL'lik panel bulmuş kendini havalı sanıyor korkmanıza gerek yok bizzat yaşadım. Tehidt edilsen bile umursama geç bu tür konularda yaşın 14-15 ise ailene bildir polise bildirebilirsin. Emin olun korkamınza gerek yok.
Ama bilmiyorum ailemede ulaşabilir ulaşsın istemiyorum ayrıca çocupun fotosuda bende var

Hocam bu bilgilere ulaşmak çok kolay günümüzde devletin açıklarından yararlanarak bu bilgilere ulaşılıyor ve para karşılığı satılıyor. Yani endişelecek bir şey yok.

Ev adresinizi buldu mu? Ayrıca bir şey yapamaz şu e-Devlet'ten çift taraflı doğrulamayı kesinlikle açın ve şirket kapatın ailenizden ve annenin babanın telefonundan engelle ev adresini bulmadıysa bir şey yapamaz he bulursa size yemek soyler.
Bilmşyorumki bana en son bulunduğum konumun sadece ilçesini söyledi

Ev adresinizi buldu mu? Ayrıca bir şey yapamaz şu e-Devlet'ten çift taraflı doğrulamayı kesinlikle açın ve şirket kapatın ailenizden ve annenin babanın telefonundan engelle ev adresini bulmadıysa bir şey yapamaz he bulursa size yemek soyler.
Ama gerçek teli değilmiş attığı yer +66lı bir numara

@losxy0 O hikaye neydi öyle. Varlığımı sorguladım 🤣

Evinizdeki bütün telefonlardan engelleyin.
Başka yerkerden ulaşamaz mı

Hiçbir şey yapamaz hocam merak etmeyin.
Gerçekten mi

Merhaba ben, yaklaşık birkaç sene önce biriyle konuşuyordum. Bana fake fotolar attığını anlayınca engellemiştim. Bugün DM kutumu açtığımda o kişiden bana mesaj geldiğini tüm bilgilerimi telefon anne baba T.C.'si adres vs bulduğunu öğrendim. Bana işte bu kişi sen misin değilsen babasına soracağım diyordu. Sonra benden telimi istedi bende onu bul dedim. Benim T.C.'me kayıtlı hiç bilmediğim bir numara söyledi. Ama babamın nosunu doğru bilmişti. Sonra işte panelden yaptığını aslında bayağı kişi olduklarını söyledi. Öyle tehdit ediyor beni aileme söylemekle ve işte sen Max neler yapabiliyorsun dedim tapu üstüne tapu bindirebiliyorum vs. kartlarla işgili bir şeyler dedi. Beni günde on kişi tehdit ediyor polise gitsende bir şey olmaz dedi.

Engelle geç TEM e verirsen doğduğuna pişman olur.

Merhaba ben, yaklaşık birkaç sene önce biriyle konuşuyordum. Bana fake fotolar attığını anlayınca engellemiştim. Bugün DM kutumu açtığımda o kişiden bana mesaj geldiğini tüm bilgilerimi telefon anne baba T.C.'si adres vs bulduğunu öğrendim. Bana işte bu kişi sen misin değilsen babasına soracağım diyordu. Sonra benden telimi istedi bende onu bul dedim. Benim T.C.'me kayıtlı hiç bilmediğim bir numara söyledi. Ama babamın nosunu doğru bilmişti. Sonra işte panelden yaptığını aslında bayağı kişi olduklarını söyledi. Öyle tehdit ediyor beni aileme söylemekle ve işte sen Max neler yapabiliyorsun dedim tapu üstüne tapu bindirebiliyorum vs. kartlarla işgili bir şeyler dedi. Beni günde on kişi tehdit ediyor polise gitsende bir şey olmaz dedi.
bu tarz veletlerin oyununa gelme güvenlik olarak 1.yol polis ama int ıp ni falan degiştirip yerini bulmalarını önleyebilirsin çok fazla bende tehdit aldım çogu şuan benle konuşmaya korkuyo yada abi diyo panel denen şey googleye yazılmaya buluncak kadar basit bir şey seni zaten bulsalar bile evine gelcek yürek oldugunu zannetmiyorum sende bir tehdit alırsan polisden mesajını gönderirsin

Bir şikayetine bakar yok olması. Sıradan bir panelci. Hiçbir şey yapamaz.

Bu panelcilere bir ceviz bir taş ver onu bile kıramaz ama seni tehdit ediyor çünkü 10 TL'ye aldığı bilgilerle hayatını mahvedebileceğini sanıyor. Bir de yakalanamayacağını sanıyorsa vah haline bebenin. İnternette VPN açsanız da her şeyi açsanız da TEM bulur. VPN sizi asla koruyamaz.

Böyle bir tipe benzer panelci bir veletle bende karşılaştım bana hayatın mahfolucak gece eve giderken arkana iyi bak felan diyordu (sözde beni vurdurtacak velet) sonuç hiçbir şey olmadı, kısaca takma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı