8. sınıfta darp

Yanınızda bıçak taşıyın kart bıçaklardan var bende cebimde kalıyor öyle sorun çıkarsa çıkar sadece ama başın belaya girebilir.

Hocam o biraz sıkıntı yaratabilir. Bıçağı falan elimden alırlarsa. D

Kelebek al ama gercek degil kesmeyen ama bıçak görünümlü kelebekler var ben 8. Sinifim kullanmiyorum ama kendini korumanda ise yarayabilir hem kesmiyorda idarelik olursan bıçağı gosterirsin kesmiyor kendimi korumak amacli sadece gösterdim dersin ama kotu ornek olmayayım
 
Onlar geleseye kadar neler olur bir anda birisi bıçağı bir takar hayatınız biter geçen yıl yaşadım tehdit etti gerçek bıçakla sınıftan şikayet edemedim ne yazikki dayamıda yemiştim durdukyere.
Haklısınız hocam yarın okula gitmek yerine gerekli yerlere şikayete gideceğiz zaten bundan sonra cesaret edebileceklerini düşünmüyorum
 
Hocam bende stoperim sert fauller yapıyorum ancak rakibim bana sert küfürler etmiyor ( anne baba karıştırmıyor ) 8.sınıfsın futbol takımına gidiceksen amatörde böyle kavgalar çok oluyor ama karşı tarafta çok abartmış. Müdüre giderseniz en fazla uzaklaştırma verir.



Hocam aman bıçak taşımayın bu sefer okulda yakalanırsınız ondan sonra her olayda haksız olursunuz.
Maç stresiyle olmuştu tamamen zaten bilerek küfür etsem özür dilemezdim.
 
Kelebek al ama gercek degil kesmeyen ama bıçak görünümlü kelebekler var ben 8. sinifim kullanmiyorum ama kendini korumanda ise yarayabilir hem kesmiyorda idarelik olursan bıçağı gosterirsin kesmiyor kendimi korumak amacli sadece gösterdim dersin ama kotu ornek olmayayım.

Hocam çocuk 8.sınıf kelebek diyorsun keser kesmez fark etmez hoca görürse GO to disiplin.

Maç stresiyle olmuştu tamamen zaten bilerek küfür etsem özür dilemezdim.

Hocam çocuklar belalı tiplerse polisi karıştırmadan rahat durmazlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı