HDP ve CHP ittifak değildir. (Bilgilendirme konusu)

Arkadaşlar ben ak partili falan değilim. İnsanlara etiket de yapıştırmayın. Ben burada kimseye hakaret etmedim. Olanı söyledim sadece. Adamlar aday çıkartmadı destekliyorlar. İttifakta değiller tabii ki ama destekliyorlar. Bu doğru veya yanlış demokrasi veya değil demedim ki. Destekliyor sadece onu söyledim.

Hocam isteyen isteyeni desteklesin herkesin kendi fikri var.
E tamam dostum. Sen de direkt HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini hedef aldın. Erdoğan'ı destekleyecek hali yok ya. Haklarını sabote ediyor çünkü. İmkanı olan adam ülkede hala terörü bitirmiyor ve Kürtlerin üstüne sürekli atıyor.

Ayrıca evet, belirtmen lazımdı. Yanlış anlaşıldın. İyi forumlar.
 
E tamam dostum. Sen de direkt HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini hedef aldın. Erdoğan'ı destekleyecek hali yok ya. Haklarını sabote ediyor çünkü. İmkanı olan adam ülkede hala terörü bitirmiyor ve Kürt'lerin üstüne sürekli atıyor.

Ayrıca evet, belirtmen lazımdı. Yanlış anlaşıldın. İyi sosyaller.

2018 seçiminde kendi adayını çıkartmıştı HDP. Öyle de yapabilirdi ilk turda birini desteklemesi zorunlu değil.

Belirtmediğiniz için yanlış anladık hocam, iyi sosyaller. Hayırlısı olsun inşallah.

Aynen. Hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz. Şu anki durumdan da memnun olan yoktur zaten hayırlısı olsun inşallah.
 
Cahilleri bilgilendirme konusu olmuş. CHP HDP ve iyi parti olmadan seçimleri hayatta kazanamaz. İyi parti zaten destek veriyor, HDP'nin desteği şart. Öbür türlü ne seçimi ne meclisi kazanamayız. Türk siyaseti milliyetçi duygulara göre hareket etmiyor, ne olursa olsun muhalefetin kazanması lazım bu seçimi. Yani kurtulmak isteyen oyunu CHP'ye verir, olayın ciddiyetini anlayamayan kişilerde Oğan gibi balonlara verir.
 
Her seçim öncesi HDP gizli ittifakta diyorlardi zaten ama bu seçim kılıçdaroğlunun demirtaş'ı çıkartacağım demesi aşırı mantıksız sonuçta yüzlerce yaptığı bölücülük faaliyetleri var hapiste durması daha mantıklı ama sadece demirtaşla da yetmez destekleyen herkesin içeri atılması lazım ama hükümet bunu basaramiyor adamlar dalga geçer gibi yeni parti açıyor rahat rahat.
 
Her seçim öncesi HDP gizli ittifakta diyorlardi zaten ama bu seçim kılıçdaroğlunun demirtaş'ı çıkartacağım demesi aşırı mantıksız sonuçta yüzlerce yaptığı bölücülük faaliyetleri var hapiste durması daha mantıklı ama sadece demirtaşla da yetmez destekleyen herkesin içeri atılması lazım ama hükümet bunu basaramiyor adamlar dalga geçer gibi yeni parti açıyor rahat rahat.
Yeni parti değil aslında. HDP ile aynı yıl kuruldu.
 
Cahilleri bilgilendirme konusu olmuş. CHP HDP ve iyi parti olmadan seçimleri hayatta kazanamaz. İyi parti zaten destek veriyor, HDP'nin desteği şart. Öbür türlü ne seçimi ne meclisi kazanamayız. Türk siyaseti milliyetçi duygulara göre hareket etmiyor, ne olursa olsun muhalefetin kazanması lazım bu seçimi. Yani kurtulmak isteyen oyunu CHP'ye verir, olayın ciddiyetini anlayamayan kişilerde oğan gibi balonlara verir.

Umarım bu seçimin sonucu bir şeyleri idrak etmende sana yardımcı olmuştur.
Bu ülkede hdp/pkk ile ittifak yapan bir koaliston ne mecliste ne cumhurbaşkanlığında başarı yakalayabilirdi ne de başka bir şeyde.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı