- Katılım
- 15 Kasım 2015
- Mesajlar
- 1.127
- Çözümler
- 5
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
ne Alakası var Kardeşim en az 600 w lazım GTX 960 ile karıştırdın galibaYeterli olur. Muhtemelen o PSU 12V kanalından 400W üstü veriyor.
aynı fiyata 750 w aldım ben o kasa kazıkSupports high-end graphics cards up to 315mm / 12.4" in length, including AMD HD 7970 and NVIDIA GTX 690. Sitesinde böyle bir yazı var o yüzden kuşkulanmıştım teşekkürler.![]()
Bütçem 100 TL aşıldı maximum şuan o kadar.Bütçeyi biraz arttırarak Zalman R1 600w almanızı öneririm. Güç kaynağı yeterli olsa bile o kasa pek kullanışlı değil zira ne fan var ne birşey.
Evet Vatan Bilgisayar da pahalı fakat oradan toplamak zorundayım bir ürün iadesi var o para ile orada kasa toplayacağım.aynı fiyata 750 w aldım ben o kasa kazık
Anlaşılan benim kasa işi gene karıştı.R9 380 için 500 wat yetmez. + 80 sertifikalı 500 watt olsa belki. Riske girme en az 550 wat kaliteli bir psu lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.