R9 380 için 500W yeterli mi ?

@Renfrii Vatan bilgisayarda Ares 1701 600 watt kasa var. İnternette stokta yok diyor ama benim aldığımda da stokta yok gözüküyordu ama mağazada vardı. 600 wat +80 sertifikalıymış bende sonradan öğrendim :) Kasanın arkasında bir tane fan var sanırım egzos fanı. İşlemcini ısıtmaz o kasa. Eğer içine sinmesse bir tane 12cm lik fan al yanında.

Yeterli olur takma kafana.
Bilgisayarın parçalarınabir şey olmaz değil mi ? Kısa devre falan. 7-8 sene arayla bilgisayar topluyorum o yüzden bir şey olursa yanarım. :)
Yeterli olur takma kafana.

Ayrıca hepsiburada'dan alırsan 40 TL fark ile almış olursun. :)
Intel Skylake Core i3 6100 3.7GHz 3Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı

Bilgisayarın parçalarınabir şey olmaz değil mi ? Kısa devre falan. 7-8 sene arayla bilgisayar topluyorum o yüzden bir şey olursa yanarım. :)
Vatan Bilgisayar' dan toplamak zorunda olmasam internetten alacağım.

XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 600W MidT ATX SİYAH KASA
Arkadaşlar linkteki kasa nasıldır ?

@Renfrii Vatan bilgisayarda Ares 1701 600 watt kasa var. İnternette stokta yok diyor ama benim aldığımda da stokta yok gözüküyordu ama mağazada vardı. 600 wat +80 sertifikalıymış bende sonradan öğrendim :) Kasanın arkasında bir tane fan var sanırım egzos fanı. İşlemcini ısıtmaz o kasa. Eğer içine sinmesse bir tane 12cm lik fan al yanında.
EVEREST ARES-X1 750W 80PLUS BRONZE USB 3.0 MidT ATX SİYAH PENCERELİ KASA Şöyle bir kasa buldum 750 watt + sertifikalı işimi görür sanıyorum.

Benim için farketmez senin için nasıl :) Beğendiysen alabilirsin. Şık duruyor. Yorumlara baktım. FX 8350 ile kullanan biri varmış. Eğer onun işlemciyi o kasa soğutuyorsa soğutma yönünden bi sıkıntı çıkarmı diye hiç düşünme :)

Everest markasından uzak dur. Aynı fiyata zalmanın 600 wat güç kaynaklı kasaları var. Everest 750 watt koymuş :) Psu sertifikalı olduğu için iyi olabilir ama gene de almanı önermem.

Benim için farketmez senin için nasıl :) Beğendiysen alabilirsin. Şık duruyor. Yorumlara baktım. FX 8350 ile kullanan biri varmış. Eğer onun işlemciyi o kasa soğutuyorsa soğutma yönünden bi sıkıntı çıkarmı diye hiç düşünme :)
Ben şekile önem vermiyorum. :) Elektrik yönünden bir sorun çıkıp parçalara bir şey olmasın yeter. :) Fakat aklıma takılan bir soru var. Benim ekran kartım ve anakartım bu kasaya sığar mı ? :D

Everest markasından uzak dur. Aynı fiyata zalmanın 600 wat güç kaynaklı kasaları var. Everest 750 watt koymuş :) Psu sertifikalı olduğu için iyi olabilir ama gene de almanı önermem.
Ben Ares X1 den bahsediyorum :D

Ekran kartı ve anakart sığar.
Zalman R1 600LE 600W almaya karar verdim. Yardımın ve diğer arkadaşların yardımı için çok teşekkür ederim. :)

Kasanın iyi soğumasını istiyorsan Zalman Z3 Plus almalısın. Zalman R1'de 3 fan bulunsa da ses yalıtımlı olduğundan o fanlar doğru düzgün hava alamıyor. Gerçi aldığın parçalar da aşırı ısınan parçalar değil.
Z3 Plus' u şimdi yeni gördüm ona da bakıyorum. Siz sistem hakkında ne düşünüyorsunuz. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı