Sevip sevebileceğim en güzel kız 10000 KM ötede yaşıyor

acv

Megapat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
7.594
Makaleler
1
Çözümler
74
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Herkez itiraz edecek biliyorum "Bon do jonofor lopozo aşoğom" diye ama bu öyle bir cinsten değil tabii ki.
İnception, juno, the east, an american crime ve super' i seyrettim ve bir konuşmasını dinledikten sonra anladım ki bütün hayatım boyunca görebileceğim en güzel, tatlı, ve çekici bir kız. Okuldaki şimdiye sevdiğim kızları analiz ettiğimde hepsi bu kıza benziyor şaşırtıcı biçimde(tbiki cinim sin özelsin).
Onu tanıdıktan kısa süre sonra eşcinsel olduğunu da öğrendim(olmasa ne olacaktı) ama nafile hala seviyorum. Kızın adı da Ellen page bu arada.

Ellen Page
1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı kızlara aşık olma, filmlerde ki kıza aşık olma takıntısı çoğumuz da var :) Bende mesela anime karakterlerine bayılıyorum ? :D Filmler de tabi ki aşık olduğun kız olabilir fakat bunun bir süre sonra geçici olduğunu anlarsın. Bence boşuna uğraşma bu tarz şeylerle. Platonik yaşa tabi ki ama fazla takıntı yapma.
 
Emma Watson, Helena Bonham Carter... Tğrk olanlar da var da söylemeyeyim, olur da mesajımı görür. :) Çok oluyor ya, erkek milleti değil miyiz. :) Gerçi kızlar da sık sık "çook tatlı bu yaa" diyorlar, her neyse. :)
 
Filmi izledikten(In Time) sonra birkaç hafta bu hali aklımda kalmıştı. Önceden de tanıyordum fakat bu haliyle dikkatimi aşırı çekmişti, oluyor sık sık bu tarz şeyler. :D

Tanımayan varsa bu arada, adı Amanda Seyfried.



time_02cfa.jpg
 
Bende bu kızı beğenmiştim ama aşık olma gibi birşey hiç olmadı
Alicia Vinender
 

Dosya Ekleri

  • c62d6ef9166c5c51e90eea4c7f645e95.jpg
    c62d6ef9166c5c51e90eea4c7f645e95.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 228

Yeni konular

Geri
Yukarı