Skyrim İçin Tavsiyeler

technofan

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2015
Mesajlar
195
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu 21 saat oynadım ve bu süre içerisinde 2 kez oyuna başladım. En sonunda cüce mağarasında yitikelflere 10 kez öldükten sonra bir daha o kayıtlı oyundan oynamayı düşünmüyorum. Yeni oyuna başlamayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasıl tılsımlama yapılacağını, hangi karakteri seçersem neyde ustalaşacağım gibi konularda bilgilendirmenizi rica ediyorum. Başta karakter seçiminde hangi karakterin neler yapabileceğini söylese de pek anlamış değilim. Bu arada oyunum Türkçe, sadece menüler İngilizce. Şimdiden teşekkürler.
 
Dostum, öncelikle ne tarz karakter sevdiğini söylemelisin. Şahsen ben Khajit gibi gizlilik veya Nord alıp çift elli baltayla kafa atmayı seviyorum. Bunu belirtirsen yardımcı olabiliriz :)
 
Youtube da bir kanal vardı 101 bölüm Skyrim videosu çekmiş.Takıldığın yerlerde onu açıp izleyebilirsin.Reklam olmaması adına kanalın ismini buraya yazamıyorum o yüzden mesaj atarak ulaşırsan kanal ismini özelden buradan mesaj atılamıyorsa söyle Facebook adresimi vereyim.
 
İngilizcen varsa oyunu mümkünse İngilizce oyna, hiç bir çevirisi iyi değil.
Skyrim veya elder scrolls serisi oynanış açısından seni özgür bırakan bir oyun fakat karakter yaratma ekranında oyunu nasıl oynayacağını planlalaman lazım. Her bir ırkın pasif özellikleri var. Suikast tarzı mı oynamak istiyorsun? Khajiit al ve dual wield-bow oyna. Bam güm dalayım uğraşamam mı diyorsun, orc aç two handed kas yardır, yok ben black magic takılayım diyorsan elf aç gibi gibi bunların örnekleri internette mevcut.
Dediğim gibi oyuna başlarsan daha oyunun başında ilk dungeon'dan çıktığında Riverwood yolunda bir Mundus Stone var. Türkçe'lerini bilmiyorum bunların. Oradan her bir yetenek ağacı için % bonusu alıp oyuna çok hızlı başlayabilirsin.
Eğer ana hikaye görevinde zorlanıyorsan anla ki seviyen yeterli değil ve yan görev yapman gerekiyor ve oyun kesinlikle ana hikayeden ibaret değil.
(Yazar burada Thieve's Guild, Dark Brotherhood'a işaret ediyor)

O yüzden endişelenme. Başka sorun olursa yazabilirsin.
 
Youtube da bir kanal vardı 101 bölüm Skyrim videosu çekmiş.Takıldığın yerlerde onu açıp izleyebilirsin.Reklam olmaması adına kanalın ismini buraya yazamıyorum o yüzden mesaj atarak ulaşırsan kanal ismini özelden buradan mesaj atılamıyorsa söyle Facebook adresimi vereyim.
Yanlış hatırlamıyorsam Technopat yetkililerinin affına sığınarak söylüyorum, Spoiler ile o kişinin adını buraya yazabilirsiniz.
 
Tercih aslında tamamen sana ait. Senin karakterin ve sen seçmelisin. Ben oyunu 341 saat oynadım ve 4-5 kez bitirdim. En çok zevk aldığım karakter ise Assassin oldu. Archery, Illusion, Light Armor, One-Handed, Sneak gibi skillere öncelik vermen gerekiyor. Ben şahsen bu build ile çok eğlenmiştim.
 
Yani eğer büyücü olacaksam kara elf seçmem gerekiyor suikastçı olacaksam khajit olmam gerekiyor. Yalnız bunların hangi silahları kullandığını söylermisiniz rica etsem.

Aklıma bir soru takıldı. İsim vermiyim ama turuncu temalı forumdan biri assasin olmuştum ve devlere, mamutlara, ejderhalaraydı sanırım tek atıyorum demişti. Doğru mudur ? Hangi karakterler assasin ? Yazılanlara baksamda tam anlayamadım.
 
Dungeon'ları en kolay ama yavaş temizlemenin yolu orman elfi alıp okçu olmaktır, sinsilik ve okçuluk yeteneğini geliştirerek hızlıca temizlemeni de sağlar.
 
En son khajit açtım. Sizce Dark Brotherhood' a katılmalı mıyım ? Thieves guilde katıldım ve bütün görevleri yaptım. 14 levelim. Birde bir sıkıntı var khajit olarak arkadan assasinate atamıyorum. Sinsilik 50 olmasına rağmen arkadan hançerle vuruşların 15 kat hasar verme perki açık olmasına rağmen atamıyorum. Elf hançeri var elimde 12 vuruyor 15 ile çarpsak 180 hasar vermesi gerekiyor fakat genede tek atamıyorum sıkıntı nerededir acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı