Elektronik Delux M820DC 507 TL

Ben ağırlık azaltmak dışında bu ürüne modifikasyon yapmayacağım, dış açıdan baktigim kadarıyla üzerindeki gereksiz plastikleri aldığımızda 69 gramın altına rahatlıkla dusebiliriz gibi. Bu arada skatezler PTFE gibi görünüyor fakat teflon, ileride skatezler erime yaparsa (2-3 yıl sonra) altı zinparalanarak G303 skatezi takılabilir.
Onun dışında encoder iyi, eğer rahatsız olursanız GM 8.0 yerine daha yumuşak Switch'ler takabilirsiniz.
ptfe ile teflon aynı şey?
 
Farelerle çok ilgili birisi olarak bunu alacağım. Şu an HyperX dart Wireless (3389) kullanıyorum ve ağırlığı 113gr. (mod ile 100 gramın altına düşürdüm ve wratih V2 G PRO Superlight skatezi taktım).
Ben HyperX'i geçen sene 599TL'ye aldım, ve fiyatına göre inanılmaz kaliteye sahip, aynı performansı bu Modelden'de bekliyorum.

O bu değil de, bu fiyata 3335 Wireless PCB, (perkandecilerde 300-400+kargo, firmalara daha ucuza geliyor) PTFE skatez, (Türkiye şartlarında Wraith'den örnek verirsek 169TL+kargo, firmalara yarı fiyatına geliyor) GM 8.0 Switch 110TL toplasanız kaba taslak 600'ü geçiyor.
Bakın sadece PCB+skates+swtich... Ek olarak [kablo, USB 2.4GHz, dongle, shape, scroll, scroll tekerleği, buttonlar, Type-C portu) yani bunları topladığınzda, sadece fareyi parçalayarak parçalarını dahi satsanız kar edebilirsiniz.

Ben alıyorum arkadaş, bu fiyata 79 gram olması dışında 1 gram kusur göremiyorum, adamlar ekstra top shape bile gönderiyorlar. Aldığım HyperX'i 3 ay sonra garanti dışı bırakmıştım, bozulsa elimde farede yoktu.
hocam bu ürün için skatez var mı?
Wraith Esports bu siteye baktım gözükmüyor
 
Hocam bu ürün için skatez var mı?
Wraith Esports bu siteye baktım gözükmüyor.

Bu ürün piyasaya yeni çıktı sayılır, Wraith'de çoğu modelin skatezi yok zaten.
Feetglide bu konularda iyi, 2 3 istek toplayan modellere skatez çıkartıyor. Birlik olup Feetglide'ye mail atabiliriz. Onun dışında bu modele uygun skatez yok diyebilirim.

Fakat kesin olarak skatez değiştirecekseniz, benim yapmış olduğum gibi zimpralanmis fare yüzeyine uygun boyutta istediğiniz model skatezi takabilirsiniz.
 
Mouse tahmini teslim tarihindne 1 hafta erken geldi.Sabah elime ulaştı.Yazılım linkini aşağıya bıraktım.Yazılımıda gayet iyi.Herşeyi yapabiliyorsunuz.Mouse ise elime iyi geldi.Öyle bir küçüklükte söz konusu değil.İyiki almışım.507 tl ye geldi.Bu zamanda bu kadar özellikli fareyide bu fiyata alamıyoruz ne yazıkki.

DELUX | GAMING DEVICE | ERGONOMIC MOUSE AND KEYBOARD | OFFICE DEVICE - mouse url

DELUX | GAMING DEVICE | ERGONOMIC MOUSE AND KEYBOARD | OFFICE DEVICE - driver url.
 

Geri
Yukarı