420 TL Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Haylou T15 öneririm. 1.5 yıldır kullanıyorum. Çok fazla sıkıntı yaşamadım. Özellikle şarjı çok uzun süre dayanıyor. Abartısız söylüyorum şimdiye kadar hiç şarjının bittiğini görmedim. Ayda bir şarj ederim. Aktif olarak da kullanırım. Ses kalitesi fiyatına göre iyi. Kutusu diğer modellere göre biraz daha büyük. Kutusu biraz hassas dikkatli olmak lazım. Ayrıca eklemek isterim bir keresinde bluetooth problemi yaşadım. Çareyi sıfırlamakta buldum kısa bir işlem 15 saniyede sıfırlanıyor. O günden beri sıkıntı yok.
Bu kulaklık ile ilgili sorun olursa yardımcı olurum.
 
Haylou T15 öneririm. 1.5 yıldır kullanıyorum. Çok fazla sıkıntı yaşamadım. Özellikle şarjı çok uzun süre dayanıyor. Abartısız söylüyorum şimdiye kadar hiç şarjının bittiğini görmedim. Ayda bir şarj ederim. Aktif olarak da kullanırım. Ses kalitesi fiyatına göre iyi. Kutusu diğer modellere göre biraz daha büyük. Kutusu biraz hassas dikkatli olmak lazım. Ayrıca eklemek isterim bir keresinde Bluetooth problemi yaşadım. Çareyi sıfırlamakta buldum kısa bir işlem 15 saniyede sıfırlanıyor. O günden beri sıkıntı yok.
Bu kulaklık ile ilgili sorun olursa yardımcı olurum.

Yağmura dayanıklı mı? Bir de silikonu yıpranıyor mu? Ya da kolay kolay çıkıyor mu?
 
Yağmura dayanıklı mı? Bir de silikonu yıpranıyor mu? Ya da kolay kolay çıkıyor mu?
Bugün bile yağmurda yarım saat kadar kullandım. Bugüne kadar da sıkıntı olmadı. Silikonu şimdiye kadar hiç değiştirmedim sıkıntı olmadı. İstersen üçüncü taraf farklı bir silikon ile değiştirebilirsin. Standarttır muhtemelen kolayca çıkarıp takılıyor.
*Bir de geçtiğimiz aylarda içindeki filtresi tıkandı muhtemelen terden vb. ses biraz boğuktu onu da silikonu çıkarıp pamuklu bir şey ile kolaylıkla temizliyorsun.
 
Merhaba arkadaşlar 400 TL bütçem var ve kulak içi kulaklık almak istiyorum fakat aklımda bir marka falan yok. Sizce ne alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Lenovo lp1s kullanıyordum 2 yıl kadar kullandım gayette iyiydi fiyatına göre, şuan kafa üstü'ne geçtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı