9800 GT ile Crysis 3 ve Assassin's Creed 3 oynanır mı?

rap_fetter

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
10
NVIDIA GeForce 9800 GT 1 GB ekran kartım var :


İşlemci : İntel Core 2 Quad CPU Q800 2.66 GHz(4CPUs) -2.7GHz
Bellek : 4096 MB RAM
DirectX Sürümü : DirectX 11
Win 7 Professional 64 bit (6.1 , Yapı 7600)

Oyunlarda anti aliasing açmaya korkuyorum, The Witcher 2'yi son ayarlarda oynayamadım bile...Crysis 3, AC3 çıkacak, sistem yeter mi sizce ? Ayrıca 16 GB flash var. ReadyBoost özelliği bir işe yarar mı sistemi hızlandırmada ? Şimdiden çok teşekkürler...
 
9800 GT ile Anti-Aliasing açamazsın zaten, çok kasma yapar. O kartın oyunları açamaması tuhaf birşey değilki, neden şaşırdın?

Crysis 3, Black Ops 2, GTA 5; bu oyunları oynayamazsın o sistem ile.

Günümüz oyunları oynayabiliyor musun? Battlefield 3, Crysis 2, MW3 gibi oyunları. Bunları oynuyorsan zaten Crysis 3 de oynarsın.
 
BF3, Crysis 2, MW2... Bunları oynadım hep. BF3 hariç Crysis 2 ile MW2'yi en iyi ayarlarda oynadım. GTA 4'ü çok az kasmayla full ayarlarda oynuyorum ama GTA 5'i sanırım oynayamam. Crysis3, AC 3, Tomb Raider'ı felan oynasam yeter ama onları oynar mı sizce ? Ayrıca NVIDIA GTX 690 nasıl bir kart ? Fiyatı ne kadardır sizce ?
 
Crysis 3, Crysis 2 ile hemen hemen aynı grafik motorunu kullanıyor... Crysis 2'yi oynuyorsan Crysis 3'ü de oynarsın. Assasian's creed III onu da normal ayarlarda rahat oynarsın... Tomb raider, okadar da fazla sistemi zorlayan bir oyun değildir. Ama GTA 5 zannetmiyorum, konsol portu olmasa bile yine oynayamaszın.

Nvidia GTX 690'ı nerden duydun sen. ;) Unut o kartı, hem 3000 TL. Hem de senin sistemde darboğaz yapar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz içim rahatladı :) GTA 4'den sonra pek hevesim kalmadı GTA serisine. Sorun değil GTA 5...GTX 690 kalsın pek te iyi değilmiş, yani fiyatı :) Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Konumun cevabını aldım. Sanırım ''Buraya Kadar'' :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia 9800 GT ile normal ayarlarda oynarsın. (Yüksek olmayan) Readyboost teknolojisi oyunlarda hiç bir işe yaramaz. Sadece sistemin hızlı yanıt vermesinde önemli ölçüde yer alır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim tüm cevaplar için sağolun. Sanırım HD 6850 çok da pahalı değil, bütçeyi çok zorlamaz. Öneri için ayrıca teşekkürler Recep abi, kolay gelsin...
 
Bak, öncelikle işlemci ve RAM'in iyi. Ekran kartı çok iyi bir ekran kartı değil fakat Crysis 2'yi oynarsın. AC3 için bir şey diyemem. Bazı FPS oyunlarını oynarsın. Ekran kartın kötü..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı