Hocam longteng toz tutuyor mu bir bilginiz var mı?QCK almayın longteng alınır porgede alınır.
Hocam longteng toz tutuyor mu bir bilginiz var mı?
Hibrit yapıya sahip olduğu için bariz bir şekilde QCK'ya göre çok daha az kir tutuyor. Tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyi bir ürün.Hocam longteng toz tutuyor mu bir bilginiz var mı?
Longteng alınır bence. QCK'ye göre çok daha az toz tutar. Kalite olarak da daha iyi zaten.Yeni mouse pad bakıyorum. Fakat karar veremedim. Ya Klasse Longteng alacağım ya da SteelSeries QCK alacağım. Sizin önerebileceğiniz mouse pad var mı?
çamurlaşıyor derken hocam anlayamadım. Bir de 400 tl ye düşmüşLongteng uzun kullanımda çamurlaşıyor. Orjinal değil ve ayrıca 500 TL hak etmiyor. Edecek bir tarafı yok. Tavsiyem Speed için Glorious Ice/Air, Control için Glorious Heavy XL ya da QCK Heavy/Edge modeli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.