Olmayacağını söyledi, hadi diyelim oldu seçimden maksimum 4 yıl sonra ölür adam.Erken seçim olması halinde Erdoğan yeniden seçilemiyor değil mi?
Olmayacağını söyledi, hadi diyelim oldu seçimden maksimum 4 yıl sonra ölür adam.Erken seçim olması halinde Erdoğan yeniden seçilemiyor değil mi?
Merkez bankası borçta TL değer kaybedince nasıl borcu ödeyecekler acabaŞu anki ekonomik durumla bu adamın ülkeyi tutması çok zor artık satacak birşeyde kalmadı malaseff kötü günler bitti daha kötü günler geliyor.
Dolar şimdiden 20,40 oldu. Sizce erken seçim olacak mı?/olmalı mı? Eğer erken seçim olursa muhalefetin adayı kim olur?
Birde mülteci sorunu var.Şu anki ekonomik durumla bu adamın ülkeyi tutması çok zor artık satacak birşeyde kalmadı malaseff kötü günler bitti daha kötü günler geliyor.
Dolar şimdiden 20,40 oldu. Sizce erken seçim olacak mı?/olmalı mı? Eğer erken seçim olursa Muhalefetin adayı kim olur?
Kemal dede tatlı adamdı ya ben seviyordum.Merkez Bankası'nın rezervleri -'de. "Faiz sebep, enflasyon sonuç" saçmalığından çıkılır da faiz tekrardan belli bir oranda yükseltilirse ve halka erişimi de kolaylaştırılırsa erken seçimin önüne geçilmiş olur.
Şahsi fikrime değinecek olursak: En az 1-2 yıl daha bu adamların kendimce saçma bulduğum politikalarıyla devam edilmeli ve halk bir soğan bulamayacak hale düşmeli ki erken seçimin bir faydası olsun.
Muhalefetin adayı kim olur sorusuna gelirsek: Kılıçdaroğlu kendini aday göstermeyecek kadar akıllandı diye düşünüyorum. Sürpriz bir şekilde Memleket Partisi & Zafer Partisi ve İYİ Parti üçlüsüyle bir ittifak kurabilir, kurmalıdır. Bunun gibi bir ittifakta, en azından Meral Akşener'in masada olduğu bir ittifakta Kemal Kılıçdaroğlu aday olamaz.
Şahsi fikrim adayın Mansur Yavaş olacağı şeklindedir.
Kemal dede tatlı adamdı ya ben seviyordum.
Ben de seviyordum hocam, hala da seviyorum. Ayrıca cumhurbaşkanlığına da çok yakışacağını ve görevini hakkıyla yapacağını düşünüyorum.
Ama ben Türkiye cumhuriyeti halkını temsil etmiyorum. Keşke etsem.
En azından Türk tanımını kaldırmak istemiyor, en azından şeriat istemiyor.Kendisinin küçük bir diktatör olduğunu düşünüyorum. CHP'nin içindeki atatürkçü yapıyı bitirdi ve yerine kendine sadık, atatürkçü olmayan bölücü kadroyu getirdi. Benim şahsi fikrim ne yazık ki CHP artık Atatürk'ün ve cumhuriyetin partisi değil bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.