Mernis üzerinden tehdit eden 10 yaşındaki kız

18 yaş altı birinin bekaretini konuşmanın ve kanıt istemenin suç olduğu hangi T.C.K maddesi ?
Neden ailesi istediği taktirde devlet 18 yaş altına bekaret testi yapıyor ya da aile rızası olmadığı hallerde bile zorla yapıyor ?
Çünkü pedofili dostum, senin gibi sapığın biri çıkıp da küçücük çocukla seks yaptıysa bunu ortaya çıkarıp o kişiyi hapse tıkmak gerekiyor. O testlerin zorla yapılma sebebi senin gibiler zaten. Normal bir durum değil, senin gibi düşünen, nadiren toplumda ortaya çıkan anormal mahlukatları temizlemek için gerekli bir icraat.
Bu durumda çok populist söylemle bulunacaksak eğer oradan biri çıkar neden Anayasa? Ben Babayasa istiyorum derse? Bu cinsiyetçilik değil mi derse ?
Popülist ne demek bilmiyorsun, bilmediğin kelimeleri kullanarak kendini olduğundan akıllı göstermeye çalışma. Ha o kelimeyi senin sandığın anlamda ele alıp cevap vereceğim; pedofiliye karşı çıkmak popüler kültür köleliği değildir, en normal insan davranışıdır.

Ve konunun anayasa kelimesinin kökeniyle hiçbir alakası yok. Konu senin sapık zihniyetin.
Kız kelimesi bakire olduğu anlamını taşır ve en kaba tabirle halk tarafından onaylanma ihtiyacı ister.
Bak yine söylüyorum; 10 yaşında kızın bakire olmaması son derece anormal ve iğrenç bir durumdur. Ortada böyle bir şüphe varsa zaten o kızı öyle bırakmazlar, polis olaya dahil olur. Polis olaya dahil olmadığına göre ortada böyle bir şüphe yok, yani 10 yaşında çocuğa gönül rahatlığıyla kız diyebiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı