iPhone SE mi, iPhone 6 mı?

erdiozgor

Megapat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
545
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iPhone SE kullanıyorum kardeşimde iPhone 6 var garantide şu an değişim olarak sıfır cihaz gelecek. Küçük ekrandan sıkıldığım için geçmek istiyorum sizce değer mi?
 
Çok saçma bir soru. Yahu büyük ekran kullanmak istiyorsan 6'ya geçersin bunu kullanıcılara sorman çok mantıksız. Zaten kardeşinin cihazı değil mi? Beğenmezsen tekrar geri iade edersin. Ne olmuş yani?
 
Çok saçma bir soru. Yahu büyük ekran kullanmak istiyorsan 6'ya geçersin bunu kullanıcılara sorman çok mantıksız. Zaten kardeşinin cihazı değil mi? Beğenmezsen tekrar geri iade edersin. Ne olmuş yani?
Adam gibi soru sorduk! Neyin saçma olup neyin saçma olmadığına yöneticiler karar verir.

Bence iPhone 6'nın tasarımı olsun, ekran büyüklüğü olsun daha çok hoşuma gidiyor. SE modeli zaten küçük ekran isteyenler için piyasaya sürüldü. Hem o kadar da eski bir cihaz değil. Siz de büyük ekran istiyorsunuz. Benim öyle bir imkanım olsa değişirdim herhalde.
Ben de öyle yapacağım. Sonuçta iki sene daha gideri var iPhone 6 cihazının.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı