Steam CS:GO 1'den fazla seçkin hediyesi göndertmiyor

Bigby WoIf

Decapat
Katılım
7 Şubat 2022
Mesajlar
510
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hesabımda 1600 Lira bakiye vardı ben de 5 farklı hesap açtım ve hepsine CS:GO seçkin almaya karar verdim. Bir hesaba sıkıntısız şekilde aldım ancak ikinciye alamıyorum. Beklenmedik bir hata meydana geldi diyor. Art arda alımda kısıtlama falan mı var? Yardımcı olabilir misiniz?
 
Kısıtlanmışsınız. Steam destekle iletişime geçin. Büyük ihtimalle artık hediye satın alımında Wallet bakiyenizi kullandırtmayacaklar. Başıma geldiğinden biliyorum.
 
Tamamdır. Bu arada ben Steam'in bu oyun içi eşyalar satılarak yan hesaplara oyunlar vs. hediye edilmesini kısıtlamalarını kınıyorum. Benim durumumu bot hesaplarla vs. kötü amaçlı insanlar kâr yapabiliyor, biz de o yüzden kısıtlıyoruz vs. tarzı bir yanıt aldım. İki hesap da bana ait, çalıntı kredi kartı bilgisi girsem tamam diyicem. Valve'dan gerçekten çok beklenmedik ve net en aptalca hareketi. Pazar'da bakiyeniz değerinde bir eşya satın alıp, 7 günlük takas banı kalktıktan sonra diğer hesaba yollayıp satıp satın almanız sorunu çözüyor. Ama hem Steam para kesiyor hem de 7 gün bekliyorsunuz.
 
Hesabımda 1600 lira bakiye vardı ben de 5 farklı hesap açtım ve hepsine CS:GO seçkin almaya karar verdim. Bir hesaba sıkıntısız şekilde aldım ancak ikinciye alamıyorum. Beklenmedik bir hata meydana geldi diyor. Art arda alımda kısıtlama falan mı var? Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam kardeşlerinize aldıgınızı söylerseniz açıyorlar yaşadım tecrübe ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı