Lise için şehir dışına gidilir mi?

439 puan %8, 32 yüzdelik dilim sonucum bu. İstanbul'dayım. İyi bir yere giremiyorum. Annem beni adrese dayalı bir yere göndermek istiyor ama oranın da çevresi kötü. Şehir dışında bir liseyi tercih etmeli miyim? Eğer yapabilirsem hangi liseye gidebilirim, yazabilir misiniz?
Kaç arkana bile bakma. Özgür olmak çok güzel bir şey, bende yatılıyım.
Sigaraya başlama.
 
Evet hocam burası

Dediğin okul bu büyük ihtimal. Açıkçası altına gelen yorumlar pek iç açıcı değil. Eski olmalarını da göz önünde bulundurmak lazım tabii ama yine de fikir edinmeye yardımcı oluyorlar. 🥲
 
Sence çıkmayabilir diyerek riske atmaya değermi ayrıca TTAL İstanbulda dağ başında yani bağcılardaki adam gelmiyor ev sahibindede ailesi gönderemiyorsa adam neden ayrı eve çıksam olur mu diye soruyor yani bir düşünün derim.
İstanbul'daki tüm kelebekler Bağcılar'da mı dolaşıyor. 😶


Ayrıca ayrı eve çıksam olur mu diye bir sorusu yok. Onun adına konuşmayayım tabii de, öyle bir yazısını göremedim. Siz ikiniz savunuyorsunuz o mevzuyu. 😮
 
İstanbul'daki tüm kelebekler bağcılar'da mı dolaşıyor. 😶

Ayrıca ayrı eve çıksam olur mu diye bir sorusu yok. Onun adına konuşmayayım tabii de, öyle bir yazısını göremedim. Siz ikiniz savunuyorsunuz o mevzuyu. 😮
Pardon başkası yazmış ayrı eve çıkma mevzusunu ama okul 94 ile alıyor Bu da okulun disiplinli olduğu anlamına gelir yoksa devlet disiplinsiz bir okulu 94 ile aldırmaz.
 
Mağlum ülkemizden kaynaklı okul yurtları aşırı kötü halde. Eğer ev tutabilirse ailen ancak o zaman şehir dışı uygun olur. Bende şehir dışı düşünüyorum 446 puan 7,13 yüzdelik geldi şehrimdeki liselerde fazla iyi değil.
 
Pardon başkası yazmış ayrı eve çıkma mevzusunu ama okul 94 ile alıyor Bu da okulun disiplinli olduğu anlamına gelir yoksa devlet disiplinsiz bir okulu 94 ile aldırmaz.
Devlet vermiyor ki o puanları? 😮

Öğrenciler okulu nakillerine yazıp OBP'ye göre sıralanıyorlar, sonra da listenin üstünden altına kadar alım yapılıyor kontenjan dolana kadar. 🥲
 
Arkadaşlar OBP ile alan okullar söylendiği kadar kötü mü yoksa abartı mı?

Ayrıca okulun da depreme dayanıklı olup olmadığını nasıl öğrenirim?

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama kafam baya dolu
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı