PlayStation VS. Xbox

Ps5 ile oynama şansım oldu arkadaşın evinde ben kendimde series X sahibiyim PS özel oyunlar hariç bir fark yok. Verdiği haz farklı falan diyenler olmuş da PS ne yapıyor siz oyun oynarken size masaj yapmıyorsa yansıttığı görüntü kalitesi v.s aynı hemen hemen. PS biraz daha iyi veya kötü diyebileceğim bir fark göremedim ben.
 
Şöyle düşünmek lazım PS yıllardır oyun geliştiriyor. Şirket olarak kalite olarak Nirvana. Xbox ise kendini tam anlamıyla oyunlara vermedi. Exclusive Oyun kütüphanesi konusunda PS net tokatlar.

Bir de şöyle bir şey var. PS dersek sayacağımız kült 4 5 oyunu var. (GoW, Spider-Man, Last of Us, uncherted falan.) Xbox'ta böyle birkaç oyun ile piyasayı sallar ise rekabet gerçekten başlar. Xbox'ın elbet iyi oyunları var. Ama herkeste şunu diyor bir God of War değiller.

Microsoft Xbox tarafına oyun konusunda son 3-5 yıldır çok fazla destek veriyor. Vermeye de devam ederse güzel renkli şeyler görebiliriz. Cihaz olarak da Xbox daha iyi diye biliyorum.

İlla bir taraf olmam gerekirse. Geleceğini parlak gördüğüm için ve kullanıcı dostu olduğu için Xbox derim. Eğer param var ise 2'sini de alır geçerim. Sonuçta istediğimi oynayabilmeliyim PS tarafına da bu yüzden hep gıcığım PC oyuncularını hiçbir zaman düşünmedi. Hep cebi dolsun gerisi önemli değil kafasında.

NOT: PC de Game Pass kullanıyorum. PS da PC içinde getirmeliydi yeni abonelik sistemini. 😡
 
Her ne kadar PlayStation'un oyunları daha fazla olsa'da ben Xbox derim çünkü görünümü çok hoşuma gidiyor ve ucuz.
 
daha evvel konsolum olmadığı için çoğu oyunu oynayamadım. şimdi konsol almak istiyorum, 2k bir ekranda oynayacağım bu yüzden ucuza series s almak mantıklı geliyor ancak playstation'ın oyunlarından da vazgeçemiyorum. kafam gerçekten karışık, fikirlerinize açığım.
 

Geri
Yukarı