CS:GO hangi kapsül alınmalı?

Hocam bu kapsüllerin olayı ne ben aldım iki tane rastgele ne işe yarıyor.
Yatırım genel olarak isteyen açıyor isteyen saklıyor değerlenince satıyor. Bu kapsüllerden kar elde edildiği anlaşıldı ve bu yıl herkes abandı büyük ihtimalle kısa sürede kar filan olmucak gibi duruyor. Bu iş risk işi paran giderse üzülceksen girme bile. Ben kendim 30 tane şampiyon imza, 48 efsane çıkartma (3ünü açtım düz sayı oldu) , 20 mücadeleci çıkartma kapsülü aldım.
 
Neden hocam? Neden değerlenir merak ediyorum hiç hayatımda bunun gibi işlerle uğraşmadım da. Bir de CS2 çıkacağı için acaba fiyatlarda yükseliş olur mu?
Valla bende bilmiyorum, yt da baktigim biri vardi. Kanalinda hep yatirim tavsiyeleri veriyordu...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Peki hocam bunlar ne kadar değerlenir tahmini?
Hiçbir şekilde herhangi birisine tahmin vermek mümkün değil. Tahmini fiyat veren birisi varsa da mutlaka dinlemeyin, o fiyata çıkmayacaktır. CSGO'da son oynanan major olduğu için bir anlam ifade ediyor ancak insanlar çok fazla yatırım yapacak buna çünkü oyuncu sayısı arttı ve artacak, bunu çoğu yatırım yapacak kişi biliyor. Şu durumda bir tahmin güç ama benim görüşüm artacağı yönünde.
 
Hocam ben 10 tane almayı planlıyorum 2'sinden de 5-5 alsam olur mu? Yani zarar gibi bir şey yaşar mıyım?
Üstte dediğim gibi geç değerlencek gibi duruyor şuan ki durumda ama kesin değil. Uzun vade de olursa enflasyonu yüksek bir ülkede yaşıyoruz kar edelim derken zarar edilebilir. Harcıcağın şeye gelen zam kapsülün fiyatışının artışından fazla olursa bir manasıda kalmaz.
Ekleme: Açıkcası bana 20tllik filan almak saçma geliyor. 20tl ile alıncak kapsül sayısı üç. Bu kapsüllerin ettirse ettirse 30tl kar ettirir. Bu 30tl sana büyük ihtimallede fazla alım olduğundan uzun vadede döncek. 30tl için elindeki parayı bekletmek açıkcası bana saçma geliyor.
 
Hocalarım ben YouTube'da birkaç tane Video'da yorumlarda parıltılı şeyleri alın kısa vadede daha fazla kaar ettirir yazıyordu olabilir mi bu gerçekten? Hem CS2'de çıkacak bu yüzden artabilme ihtimalide olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı