Kaspersky yüklüyorum şimdi. Sonucu yazacağım.
Veri sızıntısı, güvenli olmayan yazılım ve güncel güvenlik tehditi bulmadı hocam. Ünlem verdikleri var ama onlarda "güvenli değil bizim şu özelliğimizi kullanın" niyetinde ünlemler. Sorun yok sanırım.
APK kurmadığın sürece bir sorun olmayacaktır kursan bile izin vermediğin sürece bir şey olmaz izinleri Android açığı ile bir şekilde patlayabilirler ama güncel Android'lerde çok zor.
iOS hocam telefonum. iPhone 12 kullanıyorum.
Telefona Kaspersky ya da herhangi bir AV yüklemen herhangi bir linki açmaktan daha zararlı bence.
Kral link elinde varsa VirusTotal URL kısmından tarat bir şey varsa çıkar. Kafan rahat olur.
Genellikle reklam geliri kaygısı güden hesaplar bu tür yöntemlere başvuruyorlar. Medyayı bir web sitesi üzerinden Twitter'a yüklüyorlar ve tıkladığınızda sizi bir siteye yönlendiriyor. Genellikle müstehcen içerik paylaşan veya illegal bet reklamı yapan sayfalar bu yöntemi sık kullanır. Sorun yaratacağını sanmıyorum.Bilmiyorum bildiğiniz fotoğrafa benzeyen bir şeydi tıkladığımda link açıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.