The Forest oynarken korkuyorum

Hocam forest tek kişiyle zor ama kalabalık olunca baya zevkli bu arada korkmaniz normaldir çünkü her an karşınıza cikabiliyolar bende korkuyordum ama sonra alıştım
 
Forest aldım ve biraz oynadım. Ama sebepsiz yere korkuyorum. Kalbim hızlı falan atıyor. Bu sadece Forest için değil diğer tek kişilik oyunlarda da geçerli. Ne yapmalıyım?

Forest tek kişiyken gerilim arkadaşlarla girildiği zaman mangal yapma simulatorü olan bir oyundur.
 
Forest aldım ve biraz oynadım. Ama sebepsiz yere korkuyorum. Kalbim hızlı falan atıyor. Bu sadece Forest için değil diğer tek kişilik oyunlarda da geçerli. Ne yapmalıyım?
Hocam o oyunda normal mağaradan aşağı inerken izbandut gibi yamyamlar çıkıyor hemde karanlık içinden. Ben arkadaşımla oynarken bile gerildim. Eğer illa tek oynayacaksan oyunun sesi kıs ve arkadan sevdiğin hareketli bir müzik aç.
 
Biraz küçük olabilir misin? Ben de küçükken Minecraft'ta gece olunca zombiler evi basıyordu onda korkuyordum. Zamanla geçiyor ama çok güzel bir his.
 
Keske bende bisilerden korksam. Ne izlediğim filmden ne oynadığım oyundan korkamıyorum yapay ve yapmacık duruyorlar. Gerilim müzikleri falan içimde kıpırtı yapıyor dans edesim geliyor resmen 🤣 misal küçükken herkes karanlıktan korkardı değil mi ben özellikle karanlıkta durmayı severdim. Değişik bir insanim korkmak iyidir kral fazla abartma yeter inan bana.
 
Bir hevesle korku oyunlarına sarmıştım, Demonoligist aldım. Tek başıma giriyorum oyuna girer girmez şartlar ne olursa olsun, ister kulaklık tak ister takma ister aydınlık olsun ister karanlık korkmaya başlıyorum. Evde dolaşmaya başlıyorum şeytanı görür görmez atıyorum Alt+F4'ü. 5 kere attım en son oyunu sildim. Arkadaşlarınızla girmeyi deneyin yoksa daha az korkutucu bir oyunla kendinizi alıştırıp girin. 🙂
 
Arkada rastgele Recep İvedik filmi aç dinle korku gidiyor bütün oyunlarda denendi işe yaradı tavsiye ederim dinlerken sahneleride kafanda canlandırmaya çalışıyorsun çok iyi oluyor kefil oluyorum
 

Geri
Yukarı