- Katılım
- 26 Eylül 2019
- Mesajlar
- 5.084
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 56
Tekrar rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Wipaste C2 ve Maxtor CTG8D arasından hangisi daha iyi performans veriyorsa onu tercih edeceğim. Pump-out yapmaması için sanırım viskozitesinin yüksek olması gerekiyormuş, viskoziteleri hakkında net bilgi bulamadım. Siz olsanız ikisi arasından hangisini alırdınız?MasterGel Regular pek tavsiye etmiyorum kötü macun değil ancak gramajına ve sunduğu özelliğe göre alınacak bir macun da değil.
Normalde MX-6 önerirdim lakin 4gr olanı 330 TL'ye kadar çıkmış haliyle F/p'dan oldukça uzakta.
Wipaste C2 110 TL fiyatıyla şu anda en mantıklı seçenek olabilir, viskozite değeri MX-4'den daha iyi haliyle düzgün şekilde sürüldüğünde pump-out yapmaz. 4gr olduğu için de 3 kez değil 5-6 kez sürmeye de yeterli gelecektir.
Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 - Fiyatı, Yorumları
Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.