Laptop için 200₺ termal macun önerisi

MasterGel Regular pek tavsiye etmiyorum kötü macun değil ancak gramajına ve sunduğu özelliğe göre alınacak bir macun da değil.

Normalde MX-6 önerirdim lakin 4gr olanı 330 TL'ye kadar çıkmış haliyle F/p'dan oldukça uzakta.

Wipaste C2 110 TL fiyatıyla şu anda en mantıklı seçenek olabilir, viskozite değeri MX-4'den daha iyi haliyle düzgün şekilde sürüldüğünde pump-out yapmaz. 4gr olduğu için de 3 kez değil 5-6 kez sürmeye de yeterli gelecektir.
Tekrar rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Wipaste C2 ve Maxtor CTG8D arasından hangisi daha iyi performans veriyorsa onu tercih edeceğim. Pump-out yapmaması için sanırım viskozitesinin yüksek olması gerekiyormuş, viskoziteleri hakkında net bilgi bulamadım. Siz olsanız ikisi arasından hangisini alırdınız?

Tekrar rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Wipaste C2 ve Maxtor CTG8D arasından hangisi daha iyi performans veriyorsa onu tercih edeceğim. Pump-out yapmaması için sanırım viskozitesinin yüksek olması gerekiyormuş, viskoziteleri hakkında net bilgi bulamadım. Siz olsanız ikisi arasından hangisini alırdınız?

Her iki macunu da deneyimledim, CTG8'de güzel bir macundur evet ancak 4gr için o kadar para verilmez hocam. 60 TL'ye 10gr satılırken F/p idi ancak 4gr için 120 TL hiç değil.

Wipaste C2 alıp geçebilirsiniz.

@Ali Pınar Hocam sonradan bir şeyi fark ettim, CTG8'in 10gr'ı hala 135 TL'ye satılıyor. Eğer gramaja da önem veriyorsanız bunu alıp geçebilirsiniz.

Satıcı güvenilirdir, kendisinden alışverişim oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı