CrazyTurk kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz?

CrazyHead

Kilopat
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
109
Makaleler
3
Evet yeni bir kanal en fazla 1 ay olmuştur katılalı ama adam şu an 100 K aboneye yakın. Bu adam Youtube kitlesini bildiğini için genellikle bunu takip edenler 10-15 yaş arası evet ben de 15 yaşına gireceğim ama bu adamı takip etmiyorum böyle bir topluma kitleye sahibiz. Bu adam primci mi yoksa bilerek böyle video mu atıyor ? Bu ne tür bir ahlaktır ?
 
Bkz. Bot Oyunda, Küfür Batur, Mal Aga, Aptal Evi gibi gibi bir sürü örnek var. Bu tür aptal herifler yok olmadıkça böyle salak bir yeni nesle sahip olacağız. Ben 16 yaşındayım ama bu tür aptal ve beyin yoksunu kanalları izliyor muyum ? İzlemiyorum. Bizim ülkemiz zaten yakında sadece wöftü auuuu hırrr demeyi bilecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bot, kızlar çoğu önceden ayarlama, salak, kendini playboy sanan bizi rezil eden bir tip. Geçen adamın biri ile dövüşecekti adam korktu falan çünkü adam da bot.
 
Ülkede hayat cidden çok sıkıcı olmaya başladı. Televizyonu açıyorsun doğru düzgün program yok, Youtube'a giriyorsun saçma sapan videolar, müzik açayım diyorsun saçma sapan müzikler, sinemaya gidiyorsun saçma sapan filmler, oyun oynuyorsun ana bacı küfreden veletler...
 

Geri
Yukarı