Twitter hakaret için IP verir mi?

Twitter'da birine hakaret amaçlı olmayacak şekilde sessiz harfleri sansürleyerek hakaret ettim ve beni dava edeceğini söyledi. Twitter IP verir mi bunun için?

Eğer kişi suç duyurusunda bulunursa devlet IP adresini öğrenebilir. Keşke yapmasaydınız. Kişiyle konuşun ve nazikçe özür dilemeyi deneyin böyle bir sebepten başınız yanabilir.
 
Twitter'da birine hakaret amaçlı olmayacak şekilde sessiz harfleri sansürleyerek hakaret ettim ve beni dava edeceğini söyledi. Twitter IP verir mi bunun için?
IP vermek değil direkt oturduğun sandalyeyi bile verirler. Haklı veya haksız, yüzüne karşı hakaret edemeyeceğiniz insanlara internetten hakaret etmeyiniz. Yüzüne ediniz gerekiyorsa çok daha kolay oluyor internete göre.
 
Sansürlemek, farklı bir isimle hakaret etmek(bilmem ne teyibi bla bla) gibi şeylerin hiçbiri kurtarmaz hepsi dava sebebidir. Geçmiş olsun. Reddit dışında bütün sosyal medya denebilecek yerler bütün bilgilerini resmi makamlarla paylaşıyor şu an. Sadece redditte güvendesiniz.
 
Yani dürtülerle hareket etmek sıkıntı. Kendini kontrol edemezsen sonuçlarını görürsün. Bence bir şey yapacağını veya olacağını sanmam ancak sonrası için böyle olurdu olmazdı gibi ihtimalleri düşünmek yerine kendini kontrol edersen sorun kalmaz. Yani hangi makam mevkide olursa olsun birçok kişi o mecrada küfürü hakediyor ama etmemek lazım. :)
 
Sansürlemek, farklı bir isimle hakaret etmek(bilmem ne teyibi bla bla) gibi şeylerin hiçbiri kurtarmaz hepsi dava sebebidir. Geçmiş olsun. Reddit dışında bütün sosyal medya denebilecek yerler bütün bilgilerini resmi makamlarla paylaşıyor şu an. Sadece Reddit'te güvendesiniz.

Reddit'in özelliği nedir?
 
Reddit daha farklı bir ortam trollerin domine edebileceğini sanmıyorum Instagram veya Twitter kadar.
Olay sadece domine etmesi değil. Tweeterda yazdıklarından "tetiklendiğin" çoğu insan o mesajları bilerek, sizden tepki almak için yazıyor. Siz tepki verip hakaret edince ise anlaşmalı oldukları avukatlar size anında hakaret davası açıyor ve uzlaşma için durumunuza bağlı belli bir miktar para istiyorlar. Böyle böyle para farmlıyorlar. Redditte ise birisinin yedi sülalesini meyve tabağı yapsan bile hiçbir şekilde Türk yargısı ile sizi soyamıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı