iPhone 14 Pro 256 GB vs S23 Ultra 12 GB/512 GB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan bakarak kararını verebilirsin. (kamera için)
 
16.5 ile çözüldü zaten hocam abartmaya gerek yok zaten yeni çıkan tüm cihazlarda bu sorun olur.

Kendim 14 Pro kullanıyorum. Sürüm iOS 16.5. 1. Diğer sürümlere göre akıcılık ve ısı olayı iyi ama bu demek değilki sorunsuz. Hala bazı uygulamalarda yük altında iken ısınma oluyor. 14 Pro ile 14 Pro Max kalite olarak çok iyi cihazlar ama iOS 16 yüzünden bu cihazlardan soğuyan insanlar var.
 
Kendim 14 Pro kullanıyorum. Sürüm iOS 16.5. 1. diğer sürümlere göre akıcılık ve ısı olayı iyi ama bu demek değilki sorunsuz. Hala bazı uygulamalarda yük altında iken ısınma oluyor. 14 Pro ile 14 Pro Max kalite olarak çok iyi cihazlar ama iOS 16 yüzünden bu cihazlardan soğuyan insanlar var.

Aslında 16.5 14 serisi için iyi sonuç çıkarsa da alt modellerde ekran süresinin azaldığını gördüm sırf bu yüzden iOS 17 betayı yükledim ve eski iOS 16 ekran süresine kavuştum eski cihazı olanlar kesinlikle güncellememeli. 16.5 sadece 14 serisine göre tasarlanmış gibi.

45-50 derece anormal bir durum değil.

Hocam konu ile alakasız olacak ama hangi cihazı kullanıyorsunuz? Ona göre yorum yapacağım.
 
Aslında 16.5 14 serisi için iyi sonuç çıkarsa da alt modellerde ekran süresinin azaldığını gördüm sırf bu yüzden iOS 17 betayı yükledim ve eski iOS 16 ekran süresine kavuştum eski cihazı olanlar kesinlikle güncellememeli. 16.5 sadece 14 serisine göre tasarlanmış gibi.

Hocam çok beğendiğim 14 Pro'dan iOS 16 yüzünden biraz soğudum. Böyle bir cihaza bu kadar kötü bir yazılım yapılmasına anlam veremiyorum.
 
Hocam hala anlamıyorsunuz iOS 16.5 ile sorun çözüldü diyorum attığınız şeye bakın gerçekten kendinizi rezil ediyorsunuz. Sizi göz ardı etmek zorunda kalacağım.
Okuduğunu anlamıyor musun, 45 derece normal değil dediğin için 3 benzer telefonun sıcaklık değerlerini atıyorum. Sen 16.5 düzeldi diyorsun, rezil olan ben değilim bence.
 
Android cihazlarda da güncelleme artık o kadar önemli. Geçen gün A54'e mi ne bakıyordum, açıklama olarak "4-5 yıl güncelleme garantisi." yazmışlar. Adamlar bunu yazmak zorunda kalıyorlar, neden acaba? Bence rezil bir durum. Ayrıca güncelleme almayan Android cihazlarda dediğim gibi bir süre sonra bazı uygulamaların içindeki bazı özellikler de kullanılmaz oluyor. Örneğin, arkadaşım Twitter yükleyebiliyormuş ama özel mesajlarda yanıtlama özelliği yokmuş. Ufak ufak tırtıklıyorlar basit özellikleri. Fark edilmiyor. Bir zahmet ürettikleri telefonun arkasında durup güncelleme desteği sunsunlar ve bunu lütuf olarak görmesinler.

iPhone kullanılmaz olmuyor. iPhone 5 32 bit olmasına rağmen 2020'lere kadar kullanıldı. iPhone 8 Plus iOS 15'te olmasına rağmen yükleyemediği uygulama yok. iOS 16'ya güncellesem en az 2-3 yıl daha gider. E bir zahmet bir süre sonra da kullanılmaz hale gelsinler çünkü teknoloji aşırı hızlı gelişiyor. Yeni telefon almak kaçınılmaz. Ama çevremde gözlemlediğim üzere Android telefonların çoğu 1-4 yıl arası patlamış oluyor. Sonra ikinci el iPhone ya da yeni model iPhone'lara geçiş için çabalıyorlar.

Batarya konusu da tartışılır. 5.5 yıllık iPhone 8 Plus %71 batarya sağlığına rağmen hala 3.5-5 saat ekran süresi veriyor ve bana tüm gün yetiyor.
Bahsettiğim cihazlar S7 ve 6s gibi cihazlar. Birisi iOS 15.7 birisi Android 8 aldı en fazla. Şuan uygulama desteği konusunda S7 daha rahat, bu konudan bahsetmeye çalışmıştım. S7 kullanan dayım var ve öyle bir sorundan bahsetmedi hiç, her karşılaştığımızda telefonunu alıp biraz kurcalarım ve gayet stabil bir şekilde çalışıyor hep. Android derken binlerce cihazı dahil ediyorsunuz, Xiaomi ve Oppo cihazları ile karşılaştırılamaz zaten. Samsung'un A-M serisi cihazlarını da iPhone ile karşılaştırmayın. Samsung amiral gemileri iPhone cihazları gibi çok uzun süre kullanılıyor, 1-4 yıl arası patlamıyor.

Batarya konusu da tartışılır. 5.5 yıllık iPhone 8 Plus %71 batarya sağlığına rağmen hala 3.5-5 saat ekran süresi veriyor ve bana tüm gün yetiyor.
Eski amiral gemileri ve iPhone cihazları batarya konularında pek iyi değiller. iPhone 11 ve S20'den sonra adam akıllı ekran süreleri vermeye başladılar.
 

Geri
Yukarı