GTX 960 Bilgisayar oyunlarda kitleniyor, donuyor

Willfredd

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben yeni bir bilgisayar topladım fakat bilgisayarı alıp kurduğum günden beri oyun oynayamıyorum, bilgisayar normal çalışıyor internette rahatça dolaşabiliyorum ama herhangi bir oyuna girdiğimde oynarken on ya da yirmi dakika sonra sistem-görüntü kitleniyor/donuyor ve bilgisayarı tekrar başlatmadığım sürece öyle kalıyor mavi ekran ya da benzeri bir şey yok sadece oynarken bi anda her şey duruyor. Klavye, mause çalışmıyor, driverları kurulu, üstüne format atıp bir daha herşeyi kurdum ama ne yaptıysam yine de olmadı internette pek çok yerde araştırdım fakat bu hataya yakın bir şey göremedim, nedenini de anlayamıyorum son çare olarak buraya konu açmayı düşündüm umarım yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Sistemi de şöyle yazıyım;
İşletim Sistemi:Windows 10 Pro,
İşlemci:Intel Core i5 6042p
Anakart:ASUS B150M PRO Gaming
Ekran Kartı:ASUS ROG STRIX GTX960 OC EDITION GDDR5 4GB 128b
Ram:Kıngston HyperX Black Fury 8GB 2133Mhz
HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Kasa:Zalman Z3+ 600W PSU Markası(Kasa ile gelen)ZM600LE2
 
Son düzenleme:
Problem prizden dan kaynaklanıyor olabilir.
Üniversitede ki arkadaşımda da aynı sorun oluyordu akım korumalı priz aldı ve her zaman taktığı prizden farklı bir prize bağladı. Ondan sonra olmadığını fark ettik.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı