Bilgisayar oyunlarda donuyor

Merhaba abiler ablalar dün ekran kartımın fanını temizledim ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bugün nedense CS:GO'ya girince adam öldürdükten 5 dakika sonra oyun donuyor. Tam donma da değil oyun altta iniyor ekranda masaüstü gösteriyor sol Click bastımda oyunun silah ateşleme sesi falan geliyor bazen de tam tersi oyun kompile donuyor sadece oyun. CPU ve GPU ısılarına baktım CS:GO'da 28 derece gösteriyor GPU ise 35-37 derece falan. Hata neyse anlayamadım yardımcı olur musunuz?

Not: Baslığa ne yazacağımı bilemedim kusura bakmayın.
Şimdiden teşekkürler.

Pardon sistem özellikleri:
Anakart: ASUS M5A99X EVO r2.0.
RAM: 9GB.
Harddisk: 500GB.
SSD: 120GB.
İşlemci: AMD FX 4100 3.6GHz (oclu)
Ekran kartı: RX460 4 GB.
PSU: 500W.
Ayarlarınızı düşürüp deneyin bir de ben öyle çözmüştüm.

Anakartın BIOS ayarlarından fanların hızını düşürdüm ekran kartının ayarlarını biraz kıstım şu anlık sorun yok.
Muhtemelen özellikleri yetmiyordur. Eski bilgisayarımda oluyordu donuyordu ve biraz sonra kapanıyordu.

Temizlemeden önce böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Ama temizlikten sonra olmaya başlamış önceden yokmuş.

Mesaj kasmıyorum sadece temizlikten sonra başlamış o yüzden sistemle alakası yoktur diyorum.

Katılıyorum sana temizlemeden önce böyle bir sorun yoktu.
Sıcaklık değerlerin biraz düşük gibi. Fanların hızını arttırdıysan eski ayarlarına döndür lütfen. PSU hızlandırılmış fanı beslemeye yetmiyor olabilir belki.

Öyle yaptım şu anlık sorun yok sanırım.
Abiler ablalar bu sefer daha kötümü oldu bilemem ama bu sefer ekran donuyor sonra çizgiler çıkıyor oyun kapanıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı