Valorant instalock atanlara çözüm nasıl bulunur?

İnstalock uygulamaları var onları kullanabilirsiniz son çare bende yoru instalock atıyorum başka ajan alışamadım eğer karşılaşırsak kızmayın :D
Ya oynayana canım feda da oynamıyorlar ki . Az önce yaptı biri 8 kille bitirdi aldığım 25 killin bir anlamı kalmadı kaldı ki aimi sağlam biri bile değilim.
 
Elo dusukse, normaldir. Tabii yuksek ranklarda da oluyor radyant eloda da oluyor ama daha az. Sadece elo degil mmr da onemli.
 
T
Ama hocam düşününce saçma geliyor.Bir oyuncu sırf iyi oynayamıyor diye istediği ajanla oynayamazmı?
Şöyle düşün dostum . Ciddi bir futbol turnuva maçına çıkacaksın herkesin mevkisi belli. Kaleci çıkıp ben forvet oynayacağım gol atarım şunu ederim bunu ederim dedi ama yapamadı çünkü bildiği yabancısı olduğu bir mevkide ısrar etti ve kaybettiniz. Ne düşünürsün .
 
T

Şöyle düşün dostum . Ciddi bir futbol turnuva maçına çıkacaksın herkesin mevkisi belli. Kaleci çıkıp ben forvet oynayacağım gol atarım şunu ederim bunu ederim dedi ama yapamadı çünkü bildiği yabancısı olduğu bir mevkide ısrar etti ve kaybettiniz. Ne düşünürsün .
Oyunu güncel hayattan uzaklaşmak için oynarsın bu yüzden bunu ciddi bir futbol maçı gibi görmek saçma.Para filan kazanmıyorsun ve hikaye oyunuda oynayabilirsin.
 
O eloda çok var öyle. Ben daha yüksek eloda oynuyorum bende o eloda instalock atıyorum eğer alıp kötü oynarlarsa da ben de trollüyorum eğlencesine oynamak lazım bazen.
Derecesiz maçlar gram umrumda değil bende duruma göre eğlencesine troll oynuyorum da ranked maçlarda yapılınca aşırı tilt oluyorum. Cs2 çıkınca muhtemelen tamamen bırakacam solo oynamak zulüm çünkü burada.
 
Cs de iyi taraf şu oyuncu atabilirsin.
Aynen o yanı güzel dediğin gibi . Ben orada Dmg elodayım şuan şu oyuncu atma işini iki kere falan yaptım ki oraya gelene kadar kaç oyun atıyorsun. Hikayeli oyunum var bu arada ama işte çalışan olunca anca hafta sonları vakit kalıyor onlara.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı