TurkNet smartyfi bilgi eksikliği


Sonuçlardan pek anlamam fakat şu şekilde çıktı.

1689000699984.png
 
Smartify gereksiz bir şey. Kendiniz kaliteli bir router alın daha iyi.
Merhaba, Turknet GigaFiber kullanıcısıyım. Hemen yan odada bile ailem telefonlarıyla WiFiden internette takılamıyor, internette kopmalar ve hız düşmeleri oluyor.

Daha iki-üç gün önce ikinci kez modem değiştirdik. ZYXEL VMG3625-T50B yerine ZYXEL VMG3625 T50C'den sonra ZTE markalı bir modeme geçtik. Fakat bu da şimdiden kusursuz değil.

Ayrıca bu sabah 3.günü olmasına rağmen en kötü sonucu vermeye başladı bile şimdiden. Bunun sonucu bugün Galatasaray-Fenerbahçe maçının olmasından dolayı internetimizi kısıtlamış olabilirler diye düşünüyorum fakat bu konularda bilgisizim.

Bu yüzden sizden bir yardım almak istiyorum hocam. Bir şeyi açığa kavuşturmak istiyorum ve bilinçlenirsem ona göre hareket etmek istiyorum.

GPON denilen fiber interneti sağlayan küçük modem diyebileceğim tarzdaki cihazın yanında ZTE modemimi görüyorsunuz. (Görsel yükledim, lütfen görsele göz atınız.)

Şimdi ben internet bağlantımın, kablosuz bağlantılarda, evimin her köşesinde çok iyi çekmesi için, internet bağlantısında kopukluklar yaşamadan ve iyi hızlar alacak şekilde internette gezinebilmek için Airties yani TurkNet SmartyFi almayı düşünüyorum ileride.

TurkNet SmartyFi aylık şu an 100TL fazladan internete para ödemem demek.

Ben bunu almak yerine, kendi paramla çok daha iyi bir modem alarak, en azından kendime ait ürünü ve gerekirse ileride 2. El olarak satabileceğim ürünü kullanmak isterim fakat bu normal ve mümkün bir şey mi? Eğer almam gerekirse kullandığım internet özelliklerine uygun kaliteli ve bütçeme uygun bir modem almak isterim ve seçeneklerimi konuşup bir modem seçmemde yardımcı olmanızı isterim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • ZTE-marka modem istiyorum.jpeg
    ZTE-marka modem istiyorum.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı