Dragos monitör 1ms özelliği nasıl açılır?

metin2oynuyorum

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
3.511
Makaleler
3
Çözümler
5
Dragos marka 27 inç 165 Hz monitör kullanıyorum. Monitörün menü kısmından FreeSync açık sadece, 1ms seçeneğini açınca FreeSync kapanıyor ve ekran çok az kararıyor.
Benim açtığım seçenek 1ms midir?
Çünkü monitörün 1ms özelliği var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizce hangisini açmak daha mantıklı ?
Ben oyundan oyuna değiştiriyorum. Valorant oynarken 1MS modunu açıyorum hikayeli oyunlarda filan FreeSync'ı açıyorum. FreeSync galiba imput lagı yükseltiyordu o yüzden Valorant gibi oyunlarda tavsiye etmem ama ekranda yırtılmalar varsa açın.
 
Bendede tam tersine ekran bayağı parladı, bir de bir sorum olacak HACIM ayarı ne işe yarıyor değiştiriyorum ve hiçbir şey değişmiyor.
 
Bendede tam tersine ekran bayağı parladı, bir de bir sorum olacak HACIM ayarı ne işe yarıyor değiştiriyorum ve hiçbir şey değişmiyor.
Hocam ben aldığım zamandan beri 1ms özelliğini yani MPRT yi kullanmıyorum FREESYNC açık öyle daha rahat oyun deneyimi var. Bence FREESYNC aç.
Hacim i bende anlayamadım hangi modeli var sende memnun musun
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı