Casper Excalibur alınır mı?

Monster gibi Clevo kullandıkları tüm kasalar rezalet. Ayrıca stabil bir marka değil. Casper Nirvana serisi kullanmış birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum, zaten Casper kullanıcılarında %90'ı memnun değil.

Bir laptop öner hocam hangi marka ne olabilir ?
RAM 16 GB, ekran kartı 6 GB.
 
Burada çoğu sallayan daha önce Casper kullanmamış olanlar.
HP ve eski kasa ASUS laptoplar kullandım onlarda da ısınma sorunları oluyordu. Hatta HP kronik sorunluydu. Teknoloji biraz şans işi.
Ayrıca bendeki cihaz; Casper Excalibur G911.1370-DFB0X-C Intel Core i7-13700HX 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dislike atan arkadaş @682784 neden attığını belirtirse yanlışımı düzeltirim. Halihazırda G911 kasa Excalibur kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadığımı belirtiyorum adam gelmiş dislike atıyor :D
Arkadaşın bilgisizliğini kasayı Clevo sanmasından anlayabilirsin :D Biraz hortlatmak gibi oldu ama susturmam vardı sinir olmuştum okurken.
 
Ben söyledim en üst kasayı kullandığımı söyledim. Clove değil dedim ama anlatamadım. Önemi yok.
Kullanıcıların çoğu memnun değil yazmış bir de, aksine bu seri de kullanıcılar memnun zaten. Hangi kaynağa göre bu yorumu yaptı belli değil. Cihazın şikayetvar'da bile şikayeti az, yorumları iyi. Hadi ısınıyor kalitesiz dese belki tartışılır da boş konuşmuş.
 
Fanboyluk ne alaka? Bendeki Excalibur'un en üst kasası G911 demek ki adamlar son kasasında fan sesi hariç diğer tüm sorunları çözmüşler. Kaç defa Excalibur kullandınız da sallıyorsunuz?

Ürün marka basma zaten, Casper mühendisleri hiçbir şey yapmıyor o ürüne.

Ek olarak son kasa da değil. Yeni G770'lerde sorunlar neden çözülmüyor?
 
Kullanıcıların çoğu memnun değil yazmış bir de, aksine bu seri de kullanıcılar memnun zaten. Hangi kaynağa göre bu yorumu yaptı belli değil. Cihazın Şikayetvar'da bile şikayeti az, yorumları iyi. Hadi ısınıyor kalitesiz dese belki tartışılır da boş konuşmuş.

Benim tek şikayetci oldugum kısım fan sesinin biraz yüksek olmasıydı şu an için bakıyorum da normal yani. Havalar yanıyor, cihaz sürekli şarjda. i7 13700hx, 4060'lı sistemi soğutmak zor açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı