iPhone 11 vs SE3 vs XS Max

Alp35alp

Zeptopat
Katılım
15 Temmuz 2023
Mesajlar
15
Merhaba arkadaşlar. Bu üç cihaz arasında kaldım. Baska telefon onermeyın. Benim için ekran boyut batarya hiç onemli değil. Kamerası onemlı. Isınmaması onemlı ve 3 4 yıl goturmesı gerekli. iPhone 6'yı 9 yıl kullandım.
 
Üçü de fiyatlarına göre iç açıcı değil fakat XS Max'in kamerası daha iyi ve 3-4 yıl götürür.
 
iPhone XS Max 2018'de piyasaya sürüldü, o kadar eski telefonu önermem. iPhone 11 daha eski ve daha az performanslı ama tasarımızı daha güncel. iPhone SE 3 ise daha performanslı ve daha yeni ancak iPhone 6'dan beri var olan tasarımı kullanıyor, eğer tasarımı sizin için sorun olmayacaksa onu da tercih edebilirsiniz.
 
iPhone her zaman önerilebilecek bir cihaz türü fakat elbetteki bunun modelide önemli, telefonunuzun güncelleme alması için Apple genellikle 5 yıl güncelleme desteği sunuyor ve XS Max cihazının süresi az kaldı. Bu üç seçenekten bence en uygunu iPhone 11 cihazı hem de iPhone 15 ailesi ile tanıtılacak olan iOS 17 güncelleştirmesini de alacak bir cihaz. Aynı zamanda kamera anlamında sizi memnun edeceğine inanıyorum.
 
Bencede pekı xs Max artısı ne
Ekranı daha iyi, kamerası bir tık daha iyi ama 3-4 yıl uygulama güncellemelerini görür, IPhone SE 2022 daha güncel fakat ekranı daha küçük, 4-5 yıl güncelleme alır 1-2 yıl uygulama güncellemeleri alırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı