VGN Dragonfly F1 Pro vs Glorious Model O

Bütçe
2000TL
Connectgame e bu konuda ulaşamayanlar iadesini garantisini gerçekleştiremeyenler olmuş.

Bu arada Darmoshark M3'ü nereden almıştınız ve ne gibi problemler yaşadınız hocam ben de almayı düşünüyorum da
Hocam connectgameden aldım. Almaz olaydım. İlk ay sol tıkta gıcırtı + baş parmağımı koyduğum yer içine göçüyordu. Sök çıkar yapa yapa kendinden düzeldi. 3.ayında da firmware update yaptım ve mouse bozuldu. Çalışmıyor artık.
 
Hocam connectgameden aldım. Almaz olaydım. İlk ay sol tıkta gıcırtı + baş parmağımı koyduğum yer içine göçüyordu. Sök çıkar yapa yapa kendinden düzeldi. 3.ayında da firmware update yaptım ve mouse bozuldu. Çalışmıyor artık.
Geçmiş olsun garantiye göndermeyi denediniz mi?
 
Siz bilirsiniz hocam ama bazen kablosuz sorunu oluyordu. USB'den çıkardıktan sonra kablosuz çalışmıyordu PC'yi yeniden başlatınca geçiyordu.

Olsun hocam Amazon zaten 30 günde getirirsen alırım diyor en kötü bir denemiş oluruz.

Sizden başka da bağlantı kopması duymadım o yüzden belki sizin mouse a özel bir şey olabilir diye düşünerek alıyorum.
 
Model O Wireless'in sensörü hâlâ yeterli bir sensör buna bir şey demiyorum, ancak F1 Pro modeline kıyasla çoğu şeyiyle daha geride kalıyor ki Model O Wireless yine o paralara alınmaz. Wraith'ten çekiniyorsanız, Swarcow adlı arkadaşın discord adresine gelin. Orada da zaten gerekli ilgiyi sağlıyorlar. ConncetGame hakkında zaten bir şey demiyorum. F1 Pro için ileri zamanda 4KHz kullanma şansını yakalayabilirsiniz, daha güzel bir deneyim olur. Veya ikinci el güzel şeyler yakalayabilirsiniz, ikinci ele açıksanız.
Hocam peki f1 pro dışında bilindik marka öneriniz var mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı