Yıllık ucuz hosting+domain önerisi

ozcelikcode

Decapat
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
35
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-12500H, GTX1650, 512GB Samsung SSD, Windows 11 Pro
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bir web sayfası açmayı düşünüyorum. Yıllık (WordPress hosting + 1 yıllık ücretsiz .net domain) almak istiyorum. Fakat ucuza bir yerden ikisini beraber bulamadım. Wordpress.com adresinde planlara baktığım zaman kurumsal paket bana çok uygun geldi. Anlamadığım diğer siteler neden pahalıya veriyor da WordPress bu kadar uyguna veriyor. Ya da ben mi yanılıyorum?
Güzel.net.TR'den -WordPress mini- paketine baktım fakat disk alanı (3GB) çok düşük geldi ve Domain'de yanında vermiyor. 250+KDV TL hostinge, Domain'e de 350+KDV TL verirsem 750~ TL böyle bir paket wordpress.com'daki kurumsal paketin çok altında kalıyor. Sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir? (hosting + 1 yıl ücretsiz .net) = 900 TL'ye veren WordPress'i mi tercih etmeliyim yoksa daha iyileri var mı bu paketten?

.net domain zorunlu bu arada.
 

Dosya Ekleri

  • wordpress-plans.png
    wordpress-plans.png
    120,2 KB · Görüntüleme: 98
Bende web geliştiricisiyim.

Ucuz bir yer istiyorsanız hizmeti iyidir. (Kayizer)

Eyer bunun haricinde ayrı bir hediye alan adı istiyorsanız (hosting dünyam)
Kayizer hakkında kötü yorumlar gördüm. Parası yanan bile olmuş. Hosting dünyam'da ise LİMİTLENDİRİLMEMİŞ paketleri görüyorum bunlar büyük ihtimal düşük değerler olduğu için gizliyorlar. Hızlı, Seo uyumlu ve güvenilir hosting sağlayıcı arıyorum
 
Natro'da başlangıç pakete baktığım zaman vergi sayesinde 700-800 TL gibi fiyatlara geliyor. Wordpress.com kurumsal paket'e kıyasla maalesef düşük bu özellikler
 
Bende web geliştiricisiyim.

Ucuz bir yer istiyorsanız hizmeti iyidir. (kayizer)

Eyer bunun haricinde ayrı bir hediye alan adı istiyorsanız (hosting dünyam)

Yanlışlıkla kayizerden hizmet alayım demeyin, yoksa geri dönüş olmaz :)

🥇 Türkiye'nin En İyi, Hızlı ve Güvenilir Web Hosting Firması - Ucuz ve Kaliteli Domain & Sunucu Hizmetleri | Cenuta bakabilirsiniz. Yıllık veya daha uzun süre alacaksanız kupon kodu verebilirim. Yaklaşık 200TL düşecektir.
Alan adını buradan almayın. ".net" uzantısı 250TL'ye mevcut.

Evet, Net domain alacaksanız Google Domains'i tercih edebilirsiniz(75TL'ye satılmakta)
 

Geri
Yukarı