2009-2015 arası deyince aklınıza neler geliyor?

Direkt i7 işlemciler, o zamanlar çocuğuz tabii. Para da yok. Tek alabildiğimiz i3 370M laptop. O i7 4770, 3770 falan öyle tatlı gelirdi ki bana. Yemin ederim ya ben çocuk olduğumdan öyleydi ya da hep aynıydı ama eski Türkiye cidden yaşanabilecek bir yermiş. PS2-3 (yine bilmiyorum o zamanlardaki olayları falan) oğuz Sasi'nin GTA 4 oynaması. Filmlerdeki İstanbul havası. Orkun ışıtmak Cry of fear zamanları. Yine aynı şekil Orkun'daki i7 3770 işlemci.

Macklemore, tove lo gibi müzikler. Angara'daki saz müziklerinin Prime dönemleri (Ankaralı olarak erik dalı gibi dandik müzikler Ankara'nın değil piyasa yapması için pop gibi yapılmış dandik müziklerdir, gerçek sazlar o zamanların sincanlı Mustafa, veli erdem, adnan küçükerdem gibi adamlarında çalardı. Şimdi bakıyosun, pavyodan bir video ve kadınlara keyfi küfür eden sazcılar. Sonra Ankara'nın adı daha da çıktı bu yüzden.)

Bilmiyorum bu hissi tadan var mı ama dedem ben daha 4 yaşındayken melek oldu pek göremedim. O gittikten sonra gözlemlerime göre aile dağılmaya başladı. 2020 Ağustos'da babaannem sağdan felçli kalınca aile iyice cozuttu. Babannemin hatırına susan insanların gerçek yüzü ortaya çıktı. Eminim çoğu ailede de öyledir. Hele ki o dede var ya, IP gibi dizdirir 50 yaşındaki adamları.

Dine mensup birisi değilim ama 2008-2009 civarlarında bir gün uyandım, dedem öldüğü yıllarda. Abimle aynı yatakta yatıyoruz, dedem gibi silüyette bir şey var karşımda. Abime vuruyorum ama yüzüne yüzüne uyanmıyor. Silüyet kıpırdamadan duruyor böyle. Ben ufak korktum ama sonra duygularım nötrlendi. Dede falan dedim ses yok. Arkamı dönüp uyudum. Bunun rüya olduğunu düşünmüyorum.

Ve bana hayat bunu öğretti, Türkiye'de asla çocuk sahibi olma.


Hayatı yeni yeni keşfettiğim vakitler (2008'liyim).
GTA 5, TLOU, PS3, ben 10, ilkokul falan.
 
AMD FX geliyor. Core 2 Duo geliyor. İnsanların Core 2 Duonun FX6300den daha iyi olduğunu savunması geliyor. Geliyor yani.

Samsung s2 s3


2014 te 2 tl oldu o zamanlar 1.20 falandı
S3 mini kullanan bne

Hayatı yeni yeni keşfettiğim vakitler (2008'liyim).
GTA 5, TLOU, PS3, ben 10, ilkokul falan.
Ben GTA5 i daha yeni oynuyorum (2008liyim)
 
Yıl 2008 babam Dell inspiron 5010 laptop almıştı muhteşem makineydi bana göre city car driving oynardım. Babam hafta içi bankada çalışırdı, hafta sonu amcamı alır bmc pro kamyonla aksiyona giderdi. O aragaz sesi hala kulağımda. Keşke o zamanlara dönebilsem.
 
2009 benim için çile olarak başlamıştı. Erdemli Anadolu lisesine yazılmıştım benim ev lise arası gidiş geliş 3 saatti. Sonra okul değiştirdim tabi.
Lise yıllarım prime dönemimdi. Maddi durumumuz çok iyiydi o zamanlar. Görece popülerdim okulda. Bir gün 320d ile bir gün Jetta ile Mercedes e250 ile okula giderdim. Kız arkadaşım çok güzeldi ve kendisini çok seviyordum yıllarca sürdü ilişkimiz zaten. Evim vardı, arabam hazırdı iş zaten aile işi. Her şey 10 numara giderken birden teker ters döndü ve batış. Ne eş kaldı ne dost. 2015'te de hayatımın en kötü kararını verdim. Üniversitede Türkçe öğretmenliği bölümünü seçtim.
 

Geri
Yukarı