TYT için geç mi kaldım?

• Konuyu başlatan 499604
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.390
Zeki bir insanım hocam ama hedefim EA'da ilk 20k o yüzden bir an önce başlamak istiyorum.

@WonderName21
Kesinlikle geç değil. Fakat çalışmak için çalışmak yerine verimli ve sıkı çalışmanız gerek. Şuandan itibaren düzeninizi oturtup çalışırsanız yapamayacağınız şey çok az. Örneklerini gördüğüm için söylüyorum.

Kesinlikle geç değil. Fakat çalışmak için çalışmak yerine verimli ve sıkı çalışmanız gerek. Şuandan itibaren düzeninizi oturtup çalışırsanız yapamayacağınız şey çok az. Örneklerini gördüğüm için söylüyorum.
Hocam o zaman ilk 20k imkansız değil ea'da?

Zaten yönetim bilişim sistemleri okumak istiyorum.

@WonderName21

Kanka TYT yine ezber falanda AYT için cidden iyi bir TYT bilginin olması lazım ve mantık kurabilme yeteneğininde güçlü olması lazım heleki yeni tarz sorularda.
Peki hocam Ocak ayına kadar tyt'yi halletsem son 6 ay full ayt çalışsam nasıl olur?

Son düzenleme:
Peki hocam Ocak ayına kadar tyt'yi halletsem son 6 ay full ayt çalışsam nasıl olur?
Kanka son ayı deneme ayı yap, denemelerde hem vücut 120dk oturmaya alışıyor hemde psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun hemde baktığın soru tipleri çıkıyor.
Gerisi için yetiştirebiliceğin bir program yap TYT 2 ayda biter diyorsan AYT 5 aya biter diyorsan şimdiden başla.

Ne geç ne erken. Tam şu an başlaman gerek. Yapamazsın diyenleri aldırma. TYT Asla bitmeyecek, 3 ayda konuları bitirirsin en fazla. TYT Konularını bitirir bitirmez sürekli deneme ve test çözeceksin. Eşit Ağırlık öğrencisi olduğun için AYT hızlıca biter. Yani düzenli çalışma ile yaparsın.
Peki hocam ilk 20 bine girebilir miyim? Düzce üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri okumak istiyorum.

Peki hocam ilk 20 bine girebilir miyim? Düzce üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri okumak istiyorum.
Kimse kesin bir şekilde girersin veya giremezsin diyemez çünkü bu tamamen senin disiplinine bağlı. Yetiştirebilecek süren mevcut ama disiplinli olman şart. Ayrıca sınavın nasıl olacağını bilmiyoruz o yüzden iyice asılmak lazım.

Hocam kalan süreçte ilk 20k yapılabilir değil mi bugün 5 saat çalıştım.
Hocam siz elinizden geleni ardına koymayın, ne yapabiliyorsanız size kar.Emin olun yaparsınız kimseden bir farkınız yok.Kendinize güvenin ve hedefinize odaklanın.Size yapamazsınız diyenler çıkacak da emin olun sağlığınız sıhhatiniz yerindeyse yapamayacağınız hiç bir şey yok.9 ayda hamile kadın çocuk doğuruyor siz sınavı mı yapamayacaksınız 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı