Xbox Series S tatmin eder mi?

kiwiihio

Femtopat
Katılım
2 Haziran 2023
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xbox Series S almayı planlıyorum. 1080p ve 1440p çözünürlükler bayağı fark ediyor mu? Konsolu TV'e bağlayıp kullanacağım ve sanırım TV'nin ekranı 60Hz. Daha önce hiç oyun oynamadim tam anlamıyla, demek istediğim 35FPS civarı Low ayarlar hariç hiç oyun oynamadım. 4 yıl boyunca beni tatmin eder mi? Ekstra bildirmek istediğiniz şeyler varsa beklerim. GTA V, RDR 2 gibi klasik oyunları oynamak ve kültürlenmek istiyorum, oyunlardan zevk almak istiyorum. Bana bunları sunabilir mi bahsettiğimiz minik beyaz kutu? Bu arada Irak'tan ucuza getirtme gibi bir hedefim var. Sanırım 8500TL gibi fiyatlara kadar inebiliyor Irak'ta baktığım kadarıyla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem ama PS 4 tercihimdir.

Konsollarda nesil arası farklılık çok. 3 yıla desteği kalma şansı yok o konsolun. Ancak FIFA, Pes gibi yıllık çıkan oyunlar belki çıkar.

Tatmin eder. Düşük bütçede gayet güzel konsol.
 
PS plus var, game passe öyle hemen gelmez zaten.

Game Pass PS Plus'dan Exclusive oyunlar dışında çok daha dolu. Ayrıca yakında bütün Activision oyunları da gelecek. PS4'te ise yakında oyun gelmeyecek, PS Plus desteği bile kalmaz 3 yıla zaten.
 
Aslında PS 4 yapılan açıklamara göre daha ömürlü bir konsol olabilir gibi hocam.

Olsa bile Max 30FPS oynatır. Teknoloji gittikçe daha da iyileşiyor ve bu hız artıyor sürekli olarak. Mesela UE5 ile yapılan çok yüksek kaliteli bir oyunu PS4 60 FPS asla oynatamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı