ASUS ROG STRIX RX 6650 XT alınır mı?

ustumegelme

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2018
Mesajlar
210
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Corsair VS 550W PSU var. PSU değiştirmeye gerek kalmadan RX 6650 XT almak istiyorum. Fiyatı 7366 liraya uygun gibi geldi. Biliyorum 6700 XT gibi karta bakın daha iyi modeller var diyeceksiniz ama dediğim gibi PSU değiştirmem gerekecek daha üst modeller için. Önümüzdeki 1-1.5 yıl gibi beni idare etsin yeter. Daha sonra DDR5 sistemlere bakacağım elbet bir türlü olmadı malum ekonomi. RX 580 4 GB ekranda çizgiler çıkmaya başladı perte çıkmadan bu kartı değerlendireyim mi? Ne dersiniz?

 
Son düzenleme:
Sıfır alma mecburiyetiniz var ise buna bakabilirsiniz kalan parayı yenileceğiniz sistem için saklarsınız.
Şuan çok fazla para vermek istemiyorum. 2. el bakındım ama pek bulamadım bi kaç kişi ile görüştüm 3060Tİ diye ekran kartı koymuş gerçekte ekran kartı 2060 uğraşmak istemiyorum böyle tiplerle. Faturası var garantili diye yazıyorlar gerçekte ne kutusu var ne faturası. AMD ekran kartı alınca Starfield standart edition sürümü hediye veriyor o yüzden de düşünmüştüm.
 
Şu an çok fazla para vermek istemiyorum. 2. el bakındım ama pek bulamadım birkaç kişi ile görüştüm 3060 Ti diye ekran kartı koymuş gerçekte ekran kartı 2060 uğraşmak istemiyorum böyle tiplerle. Faturası var garantili diye yazıyorlar gerçekte ne kutusu var ne faturası. AMD ekran kartlı alınca Starfield standart Edition sürümü hediye veriyor o yüzden de düşünmüştüm.

O zaman iki karttan herhangi birini alsanızda menunun kalacaksınız, tercih sizin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı