GTX 1060 FPS Sorunsalı

mert mergen

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ben geçenlerde Sinerji'den bir PC aldım. gGTX 1060 i5 6500 ve 8 GB DDR4 RAM. Lakin CS GO'da en fazla 25 FPS alıyorum, neden olabilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Malasef sadece cs go deneyebildim internet malum en kısa surede lol de deniyecegim eger aynı sıkıntı varsa ne yapmam gerekiyor biemiyorum


İnşallah oyledir simdi robocraft gibi kucuk bir oyun yukleyecegim bakalim ne olucak
Denedikten sonra buraya yazarsın. Sıkıntın devam eder ise Sinerji ile irtibata geçersin. Etmez ise, CS:GO oyununda yaşadığın sıkıntıyı çözmeye çalışırız.
 
Ekran kartını düzgün taktığınızdan emin misiniz ? Düşük bir ihtimal olsa da intel kullanıyor olabilir. Olmazsa, daha önce dediğim gibi Sinerji ile konuşursunuz.
 
İşletim sisteminiz windows 10 mu? Xbox DVR ayarı tarzında bir şey açık olarak geliyordu sanırım W10'da , onu kapatırsanız sorun çözülebilir , başka bir yerde görmüştüm.
 
Konsolu açıp '' fps_max 0 '' yazın ve Vsync kapalı konuma getirin. Gtx 1060 gibi bir kartın böyle bir oyunla sorunu olamaz. Konsolu açmak için oyun içerisinde, seçenekler > oyun ayarları > geliştirici konsolunu etkinleştir yolunu kullanbilirsiniz. Konsol ESC tuşunun altındaki ''e'' benzeri harf ile açılır.
 
Son düzenleme:
Konsolu açıp '' fps_max 0 '' yazın ve Vsync kapalı konuma getirin. Gtx 1060 gibi bir kartın böyle bir oyunla sorunu olamaz. Konsolu açma için oyun içerisinde, seçenekler > oyun ayarları > geliştirici konsolunu etkinleştir yolunu kullanbilirsiniz. Konsol ESC tuşunun altındaki ''e'' benzeri harf ile açılır.
Arkadaş farklı oyunda da denemiş, hala aynı.
 
BİOS'u güncelleyin, ekran kartı sıcaklığını kontrol edin, gerekli bütün sürücüleri kurun, Vsync ayarlarını kapalı tutun. Sorunlar devam ediyorsa ekran kartı arızalı olabilir.
 
Oyunlarda on board gpu yu kullanmadığından emin olun. İntel in kendi dahili GPU su ile aciliyor olabilir oyunlar. Gerekirse bunu devre dışı bırakın. Geforce denetim masasından uygulamanin gtx 1060 ile açılıp açılmadığıni kontrol edin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı