İkiside değil. Thermaltake Core X31 onlardan çok daha kaliteli bir kasa. Şahsen Spec-Alpha ve Z11 Neo serisini hiç sevmiyorum. Tabi senin düşünceni bilemem.Merhabalar, yakın zamanda sistem alacağım, şimdilik Z11 Neo düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi alayım dedim. Başka önerilere de açığım bu bütçe aralığında. Şimdiden teşekkürler.
Zalman Z11 Plus kullanıyorum. Ama sistem toplarken Spec-Alpha olsaydı onu alırdım. Çok modern bir kasa. PSU'yu ayrı alman daha iyi olur. CM G650M öneririm çok güzel modüler Aktif PFC'li bir güç kaynağıdır.Merhabalar, yakın zamanda sistem alacağım, şimdilik Z11 Neo düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi alayım dedim. Başka önerilere de açığım bu bütçe aralığında. Şimdiden teşekkürler.
Şahsen Thermaltake kasaları hiç hoş gelmiyor. O yüzden bu ikisi arasında tercih yapacağım.İkiside değil. Thermaltake Core X31 onlardan çok daha kaliteli bir kasa. Şahsen Spec-Alpha ve Z11 Neo serisini hiç sevmiyorum. Tabi senin düşünceni bilemem.
Spec-alpha küçük kasaymış. Sıvı soğutma sıkıntı olabilir diyorlar. Z11 neo kasasının size göre eksi ve artılarını yazar mısınız ?Zalman Z11 Plus kullanıyorum. Ama sistem toplarken Spec-Alpha olsaydı onu alırdım. Çok modern bir kasa. PSU'yu ayrı alman daha iyi olur. CM G650M öneririm çok güzel modüler Aktif PFC'li bir güç kaynağıdır.
Z11 Neo'dan mı bahsediyorsunuz ?Bütçen var ise gayet güzel. 700W olanını alırsan ileriye dönük bir şekilde kullanabilirsin. Daha az bütçen var ise R1 600W'da güzel bir seçimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.