Hocam bu urun indirimde ama yeni uretimler kotu.Bu kulaklık biraz eski olduğu için merak ediyorum. Windows 11'de sorun çıkartır mı? 7.1 kullanılabilir mi?
Hocam bu urun indirimde ama yeni uretimler kotu.
Buradaki video ve yorumlar gercekten dogruluyor. Kulaklik icerisinde Kingston yazarsa cok iyi ama son urtetimler HP Hp yaziyor.
Medimarkette ve Amazonda indirimde. mediamarkette griside var. Kingston oldugundan emin olabilsem hemen cekecegimde sanirim hepsi HP.
Kingston HyperX Cloud II vs HP ınc. HyperX Cloud II
Merhaba. Amazon'dan ve MediaMarkt'tan HyperX Cloud II sipariş vermiştim. Gelen ürünleri incelediğimde aşağıdaki resimlerden de görüldüğü üzere iki farklı model geldi. Amazon'dan gelen; * Kingston yazıyor. * Kullanım kılavuzunda PS4 örneği var. MediaMarkt'tan gelen; * HP ınc. Yazıyor. * Kullanım...www.technopat.net
Kingston bulursaniz banada ulasin
HP ise baya fark var sestede malzeme kalitesindede
Hocam HP ile Kingston arasında gözle görülecek kadar fark var mı?
Hocam siz bunu söylediğiniz de ben bu kulaklığın siparişini verdim. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Orada da neredeyse aynı fiyattı. Ama hangi üretici olduğunu yazmıyor. Amazon'da ise Kingston üretici olduğu yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Siparişi iptal edebilirim ama etmek istemiyorum. Kulaklık HP gelirse çok pişman olur muyum? Bazıları pek "bir sorun olmayacağını, kafanıza göre takılın" dediğini gördüm.Dunyalar kadar fark var hocam.
Ingilizcem cok iyidir ve 1 haftadir arastirdim.
1000 tl etmez.
Ses camur gibi. Bu konuda youtubede ve redditte cok fazla icerik ve konu var. Asla almayin.
Bende kulaklik arayisindayim jbl quantum 50 + harici ses karti almayi dusunuyorum. KAfama uygun bir model bulamadim.
Steelseries steelseries arctis 1 wireless begendim birde g535 kablolu veriyonu bence guzel 2000 bandinda bu utunler.
Laptopum var harici ses karti ve kulak ici jbl kulaklik 1000 tutuyor bende kararsizim ne yapacagim konusunda
Sorunuz olursa cevaplarim
Hocam siz bunu söylediğiniz de ben bu kulaklığın siparişini verdim. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Orada da neredeyse aynı fiyattı. Ama hangi üretici olduğunu yazmıyor. Amazon'da ise Kingston üretici olduğu yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Siparişi iptal edebilirim ama etmek istemiyorum. Kulaklık HP gelirse çok pişman olur muyum? Bazıları pek "bir sorun olmayacağını, kafanıza göre takılın" dediğini gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.