HyperX Cloud 2 Windows 11'le uyumlu mu?

Bu kulaklık biraz eski olduğu için merak ediyorum. Windows 11'de sorun çıkartır mı? 7.1 kullanılabilir mi?
Hocam bu urun indirimde ama yeni uretimler kotu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki video ve yorumlar gercekten dogruluyor. Kulaklik icerisinde Kingston yazarsa cok iyi ama son urtetimler HP Hp yaziyor.
Medimarkette ve Amazonda indirimde. mediamarkette griside var. Kingston oldugundan emin olabilsem hemen cekecegimde sanirim hepsi HP.

Kingston bulursaniz banada ulasin
HP ise baya fark var sestede malzeme kalitesindede

Hocam bu urun indirimde ama yeni uretimler kotu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradaki video ve yorumlar gercekten dogruluyor. Kulaklik icerisinde Kingston yazarsa cok iyi ama son urtetimler HP Hp yaziyor.
Medimarkette ve Amazonda indirimde. mediamarkette griside var. Kingston oldugundan emin olabilsem hemen cekecegimde sanirim hepsi HP.

Kingston bulursaniz banada ulasin
HP ise baya fark var sestede malzeme kalitesindede

Hocam HP ile Kingston arasında gözle görülecek kadar fark var mı?

Hocam HP ile Kingston arasında gözle görülecek kadar fark var mı?

Dunyalar kadar fark var hocam.
Ingilizcem cok iyidir ve 1 haftadir arastirdim.
1000 tl etmez.

Ses camur gibi. Bu konuda youtubede ve redditte cok fazla icerik ve konu var. Asla almayin.
Bende kulaklik arayisindayim jbl quantum 50 + harici ses karti almayi dusunuyorum. KAfama uygun bir model bulamadim.

Steelseries steelseries arctis 1 wireless begendim birde g535 kablolu veriyonu bence guzel 2000 bandinda bu utunler.
Laptopum var harici ses karti ve kulak ici jbl kulaklik 1000 tutuyor bende kararsizim ne yapacagim konusunda :D

Sorunuz olursa cevaplarim

Dunyalar kadar fark var hocam.
Ingilizcem cok iyidir ve 1 haftadir arastirdim.
1000 tl etmez.

Ses camur gibi. Bu konuda youtubede ve redditte cok fazla icerik ve konu var. Asla almayin.
Bende kulaklik arayisindayim jbl quantum 50 + harici ses karti almayi dusunuyorum. KAfama uygun bir model bulamadim.

Steelseries steelseries arctis 1 wireless begendim birde g535 kablolu veriyonu bence guzel 2000 bandinda bu utunler.
Laptopum var harici ses karti ve kulak ici jbl kulaklik 1000 tutuyor bende kararsizim ne yapacagim konusunda :D

Sorunuz olursa cevaplarim
Hocam siz bunu söylediğiniz de ben bu kulaklığın siparişini verdim. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Orada da neredeyse aynı fiyattı. Ama hangi üretici olduğunu yazmıyor. Amazon'da ise Kingston üretici olduğu yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Siparişi iptal edebilirim ama etmek istemiyorum. Kulaklık HP gelirse çok pişman olur muyum? Bazıları pek "bir sorun olmayacağını, kafanıza göre takılın" dediğini gördüm.

Hocam siz bunu söylediğiniz de ben bu kulaklığın siparişini verdim. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Orada da neredeyse aynı fiyattı. Ama hangi üretici olduğunu yazmıyor. Amazon'da ise Kingston üretici olduğu yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Siparişi iptal edebilirim ama etmek istemiyorum. Kulaklık HP gelirse çok pişman olur muyum? Bazıları pek "bir sorun olmayacağını, kafanıza göre takılın" dediğini gördüm.

Hocam soyle soyleyim. Kulak ic plastiginde HP veya Kingsyon yaziyor ama Kingston yazsa bile HP surum lu olabiliyor. Adamlar baskiyi degistirmemis. Hp uretiyorlar ama hala Kingstom yaziyor.
Nasil anlarsiniz basit

Dis bombeler yokmu onlar aluminyum sanki firca ile cizilmis olmasi lazim ayni sekilde demir ust catal demiride kircilli firca cekilmis cizik seklinde olmasi lazim.

Yeni uretimler full plastik. Mat Size birkac konu atayim

Burda gri olan orjinal.

Bircok konuda sesin kotu oldugu yaziyor reddit bastan asagi. Tabi daha once kotu bir kulakliktan buna gectiyseniz anlamazsiniz ama orjinalle arasinda cok fark oldugu soyleniyor.
Bu kaplar plastike dondugu icin kulaklik hafiflemis incelmis buda sese etki yapiyormus. Tabi sesinde kotu oldugu yaziliyor.

2. el kapali kutu eski model bulursaniz alin derim :)

su viudeoda tum degismeleri gostermisler

Mesela ses kalitesinde bu eleman fark yok diyor.

Ancak reddit bakarsaniz veya youtube video yorumlarina cok kisi fark oldugunu soyluyor.

Bence urunu alin bir test edin ve benimle payulasin. belki begenirseniz bende alabilirim. Ancak ben fark oldugunu dusunenlerdenizm ha suda var 2000e iyi bir kulaklik bulmakta kolay degil onu almasan ne alacaksin.

Lutfen kulakligi inceledikten sonra bana donus yapin. Oyunlarda 7.1 kullanmayin

Bir ekleme orjinal surumde kutudan siyah tasima kilifi cikiyor yenilerde yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı