Hayalini kurduğunuz teknolojik aletler

Aynısını bende düşündüm hocam hatta matrixle biraz daha aklımda yatıştırmıştım olayı, fakat bunun özel ellere geçirilmesi sıkıntı.
En kötü ne olabilir ki hocam? Dünya da ki obez/asosyal insan sayısında ki artış ve işkence yöntemi olarak kullanmaktan başka negatif yönü yok bence.
 
En kötü ne olabilir ki hocam? Dünya da ki obez/asosyal insan sayısında ki artış ve işkence yöntemi olarak kullanmaktan başka negatif yönü yok bence.

Hocam sağlayan kişi insanları birer kölesine dönüştürebilir, hatta bu matrixe benzetilecekse fena ama eğer eğlence olarak diyorsanız metaverse gibi bir şey olabilir.
 
Bak aklıma ne geldi biliyor musunuz? Yaptığın aptalca anıları silen makine lazım hepimize. Hani bu aklınıza gelince titrettiren çık aklımdan dediğiniz anıları silecek makine.
 
Benimki de çok basit kaçtı hocam milletinkine göre zaten, masaüstü kıvamında tablet istiyorum o kadar.
Var ki zaten reeder diye bi markanın windows 8 tableti vardı bende :D inanın istemezsiniz. ilerde kasa ve içindekilerin boyutu küçülürse tablet boyutuna entegre edilerek yapılabilir. Bunu max 10 yıla görürüz
 
1-düşünerek bilgisayarlara erişim sağlamak.
2-sadece tek bir gözlük ile tüm uzayı yakınlaştırarak görebilmek örnek başka bir galaksinin içinde neler var.
3-nanosuit gibi anlık olarak vücuda bağlı bir fonksiyonel savaş suitini anında etkinleştirebilmek deri ile bağlantılı olacak.
 
Var ki zaten Reeder diye bir markanın Windows 8 tableti vardı bende :D inanın istemezsiniz. İleride kasa ve içindekilerin boyutu küçülürse tablet boyutuna entegre edilerek yapılabilir. Bunu Max 10 yıla görürüz.

Bende de Casper Nirvana N240 ve Casper t8m mi öyle bir şey Windows yüklüyorsun ama benim istediğim tam o değil. En azından ekran kartı hariç her şeyini upgrade edebildiğim bir alet istiyorum. GPU da upgrade edilse tadından yenmez tabii.
 
O değil de ready Player One kafasında olabilir bak ona hayır demem.

Film herhalde, izlemedim daha önce fakat benim aklıma VR deyince hep matrix geliyor.
Ayrıca gemici arkadaşlara da tavsiyem Interstellar (yıldızlararası) diye bir film var, kesinlikle herkese tavsiye ederim.
4.boyut, karadelik, solucan delikleri aşırı iyi bir şekilde anlatılmış ve kafanıza oturmaya başlıyor.
 

Geri
Yukarı