Windows kullananlar, neden kullanır?

Birkaç tane kullandım limuxta ejderhalıydı onlar o yüzden öyle dedim :D
Açık kaynak işi gereksiz bence. Windows kullanirkende ne kullandığını biliyorsun.

Ejderha dediğiniz galiba Kali Linux onun yerine Ubuntu veya başka bir dağıtım kullansanız grafik arayüzünün güzel olduğunu görürdünüz bence Windows severle biraz açık kaynak düşmanı.

Son tüketiciye hitap etmeyen çok rakibi var.

Neden hitap etmiyor.
 
Neden Windows kullanıyorsunuz? Oyun desteği dışında kimle konuştuysam oyun desteği, cihaz desteği diyor ama bu Linux'un veya geliştiricilerinin değil firmaların suçu.

Hocam her sistemde kullanılabilecek başka doğru dürüst işletim sistemi yok ki. Sadece Linux var ve onu da genellikle sanal makine ile kullanıyorlar. 100 tane uygulamadan 3-5 tanesini Linux ve Mac'e geliyor onlar da olmazsa olmaz programlar zaten. Rakipsiz gibi düşünün yani Windows'u.
 
İşimi gördüğü için. O kadar derine inmeme gerek yok. Bir de daha yaygın olduğundan.
 
Ejderha dediğiniz galiba Kali Linux onun yerine Ubuntu veya başka bir dağıtım kullansanız grafik arayüzünün güzel olduğunu görürdünüz bence Windows severle biraz açık kaynak düşmanı.

Neden hitap etmiyor.

Hocam mesele cidden açık veya kapalı kaynak değil. Kendi adıma konuşursam çoğu kullanıcı googlea YouTube'a girer en fazla oyun oynar yani dediğiniz özelleştirmelere ihtiyaç duyacak çok insan yok Windows basit ve özelleştirmeye gerek duymuyorum bu şekilde kafam rahat zaten.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı