Dell GTX 960M vs MSI GTX 950M

mtlyank

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2016
Mesajlar
105
Merhabalar, öncelikle yukarıda yazdığım gibi ikisi arasında kaldım, merak ettiğim konu ise MSI kalitesi. Bir de MSI 17.3" bu da benim için bir artı. Oyun için almak istiyorum, performans farkı nasıl olur acaba? Beni bilgilendirebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında, sadece bu söyledikleriniz arasında DELL derim. DELL kalitesi üst düzeyde çok köklü bir firmadır. Ürünleri de zaten piyasadan biraz pahalıdır :)
 
4000 tl param olsa emin ol kaçırmam fakat max 3500 tl:) Varsa önerebileceğiniz Msi bakabilirim.
soyle bir durum var gtx 950m le 960m arasinda gtada 30-40 fps fark var lakin dell 7559 da ve monsterde kronik bir isinma sorunu varmis yani hiçbiri msi kadar iyi sogutamiyor benim gordugum kadariyla yani 950mli modellere bir goz gezdirmeni oneririm sana birde meslek olarak grafikerlik veya programlamayla ugrasiyormusun ?

4000 tl param olsa emin ol kaçırmam fakat max 3500 tl:) Varsa önerebileceğiniz Msi bakabilirim.
Computer Games on Laptop Graphics Cards
istersen su siteden 960m 950m karsilastirmasi yapabilirsin tabi bunlar sadece ekran karti sicaklik falan o tarz etkenlere gore degil 960m ısınırsa 950mden daha kotu bir performans bekleyebilirsin
 
Meslek olayı yok simdilik öğrenciyim sadece oyun diyebiliriz yani:) Zaten oyunlari sağlam çalıştıran makineler programları da rahat acar herhalde. 3500 tl ye Msi bulabilirsem alabilirim...
 
Meslek olayı yok simdilik öğrenciyim sadece oyun diyebiliriz yani:) Zaten oyunlari sağlam çalıştıran makineler programları da rahat acar herhalde. 3500 tl ye Msi bulabilirsem alabilirim...
ben grafik ogrencisiyim hatta suan stajdayim programlar için genelde ram ve işlemci lazim yani grafik le ugrasmicaksan en azindan ileri seviye giris seviyesi grafike uygun veya yayincilik , youtuberlik yapmicaksan i5 makinede seni keser
 
Atahan bugün itibari ile 3300 limitim var seneye üniversiteye gideceğim laptobun beni 4-5 sene idare etmesi lazim. Dell sana mantıklı geliyorsa dell almayı planlıyorum n11 %5 indirimini bekliyorum mause klavye falan alacağım 15,6 beni kurtarır herhalde:)
 
Bence DELL tercih edebilirsin. 15.6'' olması senin açından iyi olur zaten eğer ürünü yanında gezdirmeyi seven biriysen.
Isınma konusuna gelecek olursan, bence gayet başaralı bir soğutma sistemi var bilgisayarın internette gördüğüm kullanıcı testlerinde 1 saat gibi bir süre GTA V oynanıyor ve sıcaklık 70 derece civarlarında geziyor ki bence iyi bir değer.
Benim hep söylediğim şu dur ısınmayın (Isınmayacak da denebilir çünkü zaman geçtikçe bilgisayarın ısınma eğilimi artar.) notebook yoktur.
 
Anlamadığım olay şu Msi ile Dell özellikleri aynı iken Msi daha pahallı olması kasa farkı tamam anladım da performans farkı nasıl olabiliyor onu anlayamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı